Miért gondolják az emberez azt, hogy egy 44éves nő nem lehet csinos, divatos, szexi? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Sokan azt hiszik,hogy az már öreg.Ti is így gondoljátok?2012. jún. 8. 16:51
1/11 anonim válasza:
Láttam én már csinos, szexi 50 évest is, de vannak, akik elhanyagolják magukat, leharcoltak, és semmi kívánatos nincs bennük.
26F
2/11 anonim válasza:
dehogy öreg ! mégis azt gondolom szexi csak akkor lesz ha a korának megfelelően öltözik, akármilyen jó is az alakja. túl rövid szoknya, túl kivágott felső túl harsány smink szerintem inkább nevetséges mint szexi ebben a korban.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi válaszotokat.Én is úgy gondoltam,hogy a korának megfelelően.Volt már rá példa hogy azt mondták, jól néz ki de ez nem neked való.Na és kik mondják ?Hát a NŐK.
2012. jún. 8. 17:15
4/11 anonim válasza:
miert ne lehetne..?
soot..
en talalkoztam mar 50 evessel is aki..szexibb kivanatosabb volt mint en.. :)
(nem volt bena alpari eroltett,, stb.. egyszeruen a kisugarzasa,,)
vagyok 26 :)
szoval nem
nem oreg,,
csak hidratalt.. vagy hogy mondjam..
simannn siman lehet!
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem öreg.
Szerintem nyugodtan lehet.
6/11 anonim válasza:
mert 44 évesen már valszeg szült egy nő => szülés után minden nő elhanyagolja magát => egy 44 éves nő nem lehet divatos.
sajnos.
7/11 A kérdező kommentje:
Brobálok fiatal,csinos egyszerü lenni.Sokszor ugy érzem hogy öreg vagyok.Nem öltözöm kihivoan,csak egyszerüen.Nagyon jol esik ha megdicsérnek.Jo érzés.
2012. jún. 9. 10:16
8/11 anonim válasza:
legyél büszke magadra :)
44 évesen csak az öreg, aki öreges :) gondolj bele, még csak a fele életednél tartasz
9/11 anonim válasza:
Látnátok apám 50 éves barátnőjét, megirigyelné sok 20 éves is, annyira ízlésesen öltözik, szép a haja, az alakja, mindene. A korának megfelelően öltözik, de itt ne a csúnya ruhákat képzeljétek el.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat.
2012. jún. 10. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!