Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A piacokon, Ázsia Centerben...

A piacokon, Ázsia Centerben stb. a kínaiaknál MINDEN áru bóvli és hamisítvány?

Figyelt kérdés

A ruhákat értem, az nem kérdés.

Viszont a rengeteg vegyiáru, parfüm, kozmetikum, édesség, kávé stb, azokkal mi van?

Szoktatok ilyesmiket ott venni? Nagyon rossz minőségűek? Pl. a parfüm, mosószer, naptej?

Amin a legjobban ledöbbentem: a gyógyszertárban 4400 Ft-ért árult Vichy naptejet 1700 Ft-ért adták! Ezt hogy csinálják? Előállítják a tök ugyanolyan csomagolást és beletöltenek valami vackot, ami jó esetben naptej, de talán ki tudja mi? Vagy mind lopott és/vagy vám nélküli?

És ha ez mind így van, akkor meg hogy a fenébe léteznek még és miért jár oda mindenki vásárolni és keni magára mindig ugyanazt a sz.rt??????

2012. jún. 7. 14:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
93%

Vannak hamisak is persze, de ha odafigyelsz, akkor nem b1sznak át. Érdemes előtte bemenni egy márkás drogériába, és alaposan megvizsgálni a termékeket. Pl. ha veszel tusfürdőt csak tudod, milyen az illata, meg állaga. Ezt a boltban minden további nélkül meg lehet nézni.

Az igazán érdekes a parfüm. Elsősorban ezért érdemes elmenni Ázsiába, mert a többi termék esetén nincs akkora árkülönbség. Ha ügyes vagy, feleáron is kifoghatsz nagy márkákat. De előtte valóban szagold meg drogériában, és ott válaszd ki, hogy milyet akarsz megvenni. Aztán Ázsiába bemész, kéred a terméket, és nyugodtan magadra fújhatsz egy kicsit (ha megkéred őket), és aztán elmehetsz séta-fikálni. Negyed óra, húsz perc elég ahhoz, hogy kiderítsd valódi-e a termék. Ha igen, akkor menj vissza és vedd meg. Nyugodtan vehetsz Testert is, ugyanaz, csak ez hivatalosan nem hozható kereskedelmi forgalomba (ebből fújkálsz magadra az üzletekben).

Én pl. vettem ott Boss parfümöt, és bármikor bárki megmondja, hogy eredeti, és pár ezer ft-ot spóroltam rajta.

2012. dec. 18. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!