Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hugo Boss parfüm, eredeti vs....

Hugo Boss parfüm, eredeti vs. Hamisítvány?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Már elég rég óta használok Boss-t, de eddig csak inkább a hamisítványokat vettem. Mostanában gondolkoztam, hogy vajon az eredeti tovább tart-e..? Mert ha a hamisítványokkal (Cross, Dany Dos) fújom magam, akkor kb. 1 óra után nem is lehet érezni az illatát, pedig vagy 6-7x fújom magamra. Kinéztem egy 100ml-es Boss-t, és szeretném megvenni, de először a ti véleményetekre lennék kíváncsi.

Mennyivel jobb az eredeti? Érdemes rá pénzt áldozni?

Találtam különböző üvegekben, nem ír semmi különbséget az illatról, mégis az egyik 2-3 ezerrel drágább, pedig kinézetre csak az üvege ezüst színű. Ilyenkor mi lehet a különbség? Csak a kinézetért kellene fizetni ennyivel többet?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 3. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:

A kamu parfüm felesleges pénzkidobás!úgy kell fújni mint a légfrissitőt!

Az az eredeti amit a Douglesba vagy Marionnaudba lehet kapni!Jó meg Rossmann DM ennyi! amiket a neten árulnak mint kamu!

2012. jún. 3. 20:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kamu mind, ami a neten van. Mi a parfümexpressz-ről szoktuk rendeli, sokkal olcsóbb, mint a boltban, de ugyanúgy eredeti.
2012. jún. 3. 20:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Megnéztem a Dougles-ben a parfümöt, de nem érződik az illata intenzívebben a hamisítványokénál. Ez miért lehet?
2012. jún. 4. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Férjemnek kamu Hugo Boss-ja van, volt neki már ilyen évekkel ezelőtt, de az eredeti volt. Annyit észlelt, hogy valóban nem tart olyan hosszan, de teljesen meg van elégedve vele. Viszont szerintem csak te érzed ám úgy, hogy 1 óra hosszat tart az illat, mert megszokod.
2012. jún. 17. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!