Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A piacokon, Ázsia Centerben...

A piacokon, Ázsia Centerben stb. a kínaiaknál MINDEN áru bóvli és hamisítvány?

Figyelt kérdés

A ruhákat értem, az nem kérdés.

Viszont a rengeteg vegyiáru, parfüm, kozmetikum, édesség, kávé stb, azokkal mi van?

Szoktatok ilyesmiket ott venni? Nagyon rossz minőségűek? Pl. a parfüm, mosószer, naptej?

Amin a legjobban ledöbbentem: a gyógyszertárban 4400 Ft-ért árult Vichy naptejet 1700 Ft-ért adták! Ezt hogy csinálják? Előállítják a tök ugyanolyan csomagolást és beletöltenek valami vackot, ami jó esetben naptej, de talán ki tudja mi? Vagy mind lopott és/vagy vám nélküli?

És ha ez mind így van, akkor meg hogy a fenébe léteznek még és miért jár oda mindenki vásárolni és keni magára mindig ugyanazt a sz.rt??????

2012. jún. 7. 14:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

"A ruhákat értem, az nem kérdés" - nem értem ezt a megjegyzést. Éppen azon akadtam ki a minap (és már nem először), hogy én megveszem a butikban kétszer annyiért ugyanazt a ruhát, ami két hét múlva meg ott virít a kínaikban féláron... akkor hogy is van ez? Melyik a bóvlibb? A kínain legalább nincs márkajelzés... és ezt értsd úgy, hogy dettó ugyanaz a ruha, mert direkt tüzetesen megvizsgáltam, amikor felhívták rá a figyelmem :-(

Szóval a többi termék is lehet ugyanolyan bóvli attól, hogy valami neves helyen a sokszorosáért veszed meg...

2012. jún. 7. 14:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék...
2012. jún. 7. 14:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Ruhát nem vettem az Ázsiában,mert nem tetszenek.Viszont parfümöt igen,és azok eredetiek is,nem messze a bejárattól,és sokkal kevesebbe kerül mint egy rendes boltban.
2012. jún. 7. 14:41
 4/11 anonim ***** válasza:

első hozzászólóhoz hozzáfűzném:

ez még anno volt:T-boy-ba lehetett venni 20 ezer ft-ért egy gyűrött nagyon jó nacit. Gazdag osztálytársnőm vett is mindenki csodálta. Nekem is irtóan bejött az a naci! Kínáiban jártam 1-2 héttel később és ugyanazt a gatyát láttam 3 ezer ft-ért! De minden teljesen ugyanúgy nézett ki rajta,semmi különbség!! Hát megörültem a fejemnek,én is vettem mindenki dícsérte imádtam...3 napig:) elkezdett a combál szétrepedni majd az egész gatya 3.nap mire hazaértem szétszakadt pedig nem vagyok dagadt:)

3 napos örömöm volt benne,szerintem a csajnak még mindig jó a 20 ezres gatyója:)

Amúgy kérdező megnézed vaterát: Armanitól elkezdve Nina ricci-ig mindenféle parfümöt megtalálsz 20 ezer ft helyett 3 ezer ft körül! De még a csomagolás is ugyanaz. Csak mikor megveszed akkor jössz rá hogy az illat se stimm meg a minőség sem:) Az vichy is átb@szás lehet biztos hogy ugyanezzel a módszerrel van,nem tudom hogy cserélik ki a tartalmát de ezek megtudják oldani:)

Édesség,meg kávé az meg mindegy szerintem hogy milyen ha finom:) Eurós boltokba meg szintén hozzá lehet jutni fa tusfürdőhöz 350 ft-ér míg tescoba duplaannyi! Az viszont ugyanaz csak a haszonkulccsal játszanak:)

2012. jún. 7. 14:45
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
ne vegyél kozmetikai terméket, parfümöt az Ázsia centerben te jó ég! Hamisítvány! az árukból kiderül.
2012. jún. 7. 14:46
 6/11 A kérdező kommentje:

Oké, sz.r minden, ami ott van.

De akkor meg ennyi hülye ember van, hogy ott intézik a vásárlásuk nagy részét és észre sem veszik, hogy nem jó az áru?

Mert oké, egyszer belefut majdnem mindenki egy rossz vásárlásba, pl. parfüm féláron. De amikor rájössz, hogy a féláron vásárolt parfüm kb. 1/4 annyi ideig tart, míg egy eredeti, akkor többször nem veszel ott, nem? És mégis, rengeteg törzsvásárló van, aki pl. a mosószert is mindig ott veszi!

2012. jún. 7. 14:54
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

hát..lehet, hogy tudja, hogy hamis..

lsd. pl LV táskák. 95% hamis amit hordanak a kis csajok, és rohadt gáz, de ők büszkén virítanak vele az utcán..Ázsiába megkapsz 90ml-s Versace-t az eredeti 30ml-s árának negyedéért és elmondhatod, hogy Vercase-t használsz..Aki nem ismeri az illatot még el is hiheti. Illetve én most vettem eredeti Versace-t, de ezelőtt se az árával se magával az illattal nem voltam tisztába. Ha nem járok utána még akár én is elhihettem volna, hogy Ázsiában eredeti van.

2012. jún. 7. 14:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom milyen az eredeti parfüm.Vettem már hamisat neten és itt-ott.Ahol én vettem,pult alól adják,ismerős révén mentem oda,de az igazi,és tartós az illata,és baromi sokáig elég.Van ott hamis is persze,ezt nem mondtam.
2012. jún. 7. 16:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Dehogy hamisak.. csak nem adóznak utána. Láttad már egyáltalán hogy adtak volna blokkot, vagy bármit?

Jó, nem mondom, biztosan van hamis cuccuk is, de nem minden az.

2012. jún. 7. 19:29
 10/11 anonim válasza:
100%

Néha én is kimegyek oda vásárolni. Csak olyasmit veszek, amit ismerek. Akár parfümöt is. Azért arról szó nincs, hogy az eredeti ár töredékéért adnák. Biztos olyan is van, persze. Viszont jóval olcsóbban, mint a Marionnaud vagy Douglas. Mondjuk egy 25 e forintos parfümöt megvettem 18 ezerért. Ez nem töredék, de azért jóval olcsóbb. Miért is? Mert jóval kisebb pl. az üzlet bérleti díja, ilyen-olyan költsége, stb. Való igaz, lehet, hogy van benne némi adócsalás is. Tehát nem kell feltétlenül hamisnak lennie valaminek ahhoz, hogy olcsóbban tudják adni, mint egy belvárosi luxus üzlet. Legalábbis én ezt gondolom. Viszont érdemes odafigyelni, mit, és főleg hol veszel. Én egy-két eladótól szoktam csak vásárolni. Eddig még semmi bajom nem volt a minőséggel. (Vichy krémet is vettem már, ugyanaz az illat, ugyanaz az állag, tehát nemcsak a csomagolás pont olyan, nem hiszem, hogy ennyire ügyesen hamisítanák.) Inkább a haszonkulcs alakul kicsit másképp.) Legalábbis remélem.

De azért tényleg mindenki nagyon figyeljen, bevallom, én is mindig kicsit aggódom, nem fogok-e valamiből hamisat, rossz minőségüt venni, viszont az árak miatt visszajáró vendég vagyok.

2012. jún. 29. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!