Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, fiúk, milyennek...

Lányok, fiúk, milyennek találtok? Miben kéne még változnom?

Figyelt kérdés

Nem nagyon mertem feltenni ez a kérdést, de úgy érzem ideje változtatni. Itt van pár:

[link]

[link]

[link]

Ne kíméljétek, de azért ne trágár megjegyzéseket kapjak.. mert így sincs önbizalmam.:/

18/L

2012. jún. 7. 11:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kérdező és mit gonddolsz? Meg is fogadsz majd vmit ezekből a tanácsokból?
2012. jún. 7. 12:08
 12/22 A kérdező kommentje:

Igen, a hajat meg a szemüveget!

De mindent egyszerre nem lehet!

Plusz van ami csak annyiba kerülne nekem hogy megvegyem az alapcuccokat.. sminknél pl.. mert a legjobb barátnőm szépen sminkel és tud segíteni.. :) Egy másik ismerősöm meg divatbolond.. és elviszem majd magammal vásárolni..:D

2012. jún. 7. 12:13
 13/22 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem meg nem KELL a többieket majmolnod,csak akkor,ha tényleg szeretnéd...egyszerűen legyél ápolt,öltözz úgy,ahogy jól esik,fogadd el magad,csináld azt,amit szeretsz,legyél boldog,és vonzani fogod az embereket!
2012. jún. 7. 12:18
 14/22 anonim ***** válasza:

Uhh... hát... Az az igazság, hogy itt már mindent leírtak előttem, de miért nem próbálsz meg egy fotót beküldeni ilyen átalakítóknak? Tuti jó alapanyag lennél, mert belőled aztán ki tudnák hozni a maximumot, hisz annyira natúr vagy! (Ez nem bántás) Nők lapjába is lehet jelentkezni, ha érdekel, kutakodok Veled együtt ilyeneket! Most volt egy akció is:teljes átalakítás + 100 kép 20ezerért! Ilyeneket csekkolj!

(A kék pólós meletti Palika nagyon bejövős ) ;)

2012. jún. 7. 12:20
 15/22 A kérdező kommentje:

Nem majmolok senkit!

Csak elegem van abból hogy szürke kisegérnek nézek ki..

és hogy nincs semmi stílusom..

a szemüveg az nagyon tetszik, azt tényleg köszönöm!

Remélem találok olyat.. :)

2012. jún. 7. 12:22
 16/22 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előttem szoloknak! :)
2012. jún. 7. 12:40
 17/22 anonim ***** válasza:

OMG:O

Hát igazából jósolmindenen kéne változtatni:

1:A hajad katasztrófa..szerintem, tépesd meg kicsit hogy ne lapuljon le és egy frufru nagyjól álna szerintem..oldal vagy akár egyenes frufru is. egy kicsit sötétebbre festesd be szerintem

[link] mondjuk ilyesmihez mit szólnál?:)

2: a ruhák..öö nem akarok bunkó lenni inkább nem mondok semmit:S a képekből ugy látom hogy az alakod jó, úgyhogy ne takard el nagy ruhadarabokkal és trapézfarmerokkal..nyugodtan merd mutogatni:)

[link] egy ilyen összeállításban például el tudnálak képzelni..szerintem illene hozzád:)

3: a szemüveget cseréld szerintem kontaktlencsére:)

ennyi:)

2012. jún. 7. 16:56
 18/22 A kérdező kommentje:
Az OMG nélkül is el lehetett volna mondani..
2012. jún. 7. 19:12
 19/22 anonim ***** válasza:
ne haragudj:) akkor-OMG
2012. jún. 7. 20:57
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem nem is kell több komment. Már tudom mit fogok kezdeni: egy új haj, egy új szemüveg, és jövőhéten megyek vásárolni.. Az előbb volt egy kötekedő válaszadó, akit már az adminok töröltek, nem minden a külső.. persze én is szeretnék változni, de aki szeret az szeret olyannak is amilyen vagyok.. és szerintem már így is sokat változtam mint fogyás terén - nem ilyen volt az alakom három éve - mint jellemfejlődés terén.. az biztos hogy azzal a válaszadóval nem tartanám a kapcsolatot mert ő külsőre ítél, és utána ha nem tetszik neki valaki nem is foglalkozik a dologgal.. egyébként meg az a ruha jó ha kétszer volt rajtam eddig, az nem minden napi viseletre való.. és mint már említettem fogszabályzóm van.. amivel mosolyogni se könnyű...
2012. jún. 8. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!