Modell szeretnék lenni. Milyennek kell lennem hozzá?
Még fiatal vagyok, de később jó lenne, ha modell lehetnék. Az arcom, és az alkatom megvan hozzá, van derekam, és az arcom is szép. Nem gyönyörű, de nem is átlagos. Nem vagyok anorexiás, nincs "deszka" alakom. Elég sok fiúnak tetszem, tehát ebből is gondolom, hogy nem vagyok csúnya, hiába éreztem így régebben. (Önbizalomhiányos voltam, az lényegtelen, hogy miért.)
Egyedül a combjaim nem tetszenek. Tavaly óta (kb. 2011 november) fogytam 7 kilót, de nem koplaltam, csak elkezdtem többet sportolni, és kevesebbet ettem. A combjaim miatt szerettem volna fogyni, de sajnos nem onnan ment le... Most 156cm, 45.5-47 kiló közt vagyok, mindig változó. Képet nem tudok magamról linkelni, de pár külső tulajd.: hátközépen és nyaknál kiáll a gerincem, szélesek az állkapcsaim (nem nagyon, viszont nem is átlagos nagyságúak), a bordáim nagyon-nagyon kicsit kiállnak, hajam hosszú, barna, 2-3 szőke melír van benne, szemem zöld (-sima zöld, nincs benne semmilyen más szín). Tehát deréktól felfelé már inkább soványnak vagyok mondható, de a combjaim kissé erősek.. :P
Lényeg:
-Hány éves kortól ajánlanátok a modellkedés elkezdését?
-Kb. hány centinek, és kb. hány kilónak kéne lennem?
Ja és kimaradt a végéről:
13 / L
Köszi a válaszokat. :)
Lemértem magam, és nem 156, hanem 158 cm vagyok, de végül is majdnem ugyanaz...
Tudom, hogy egy modellnek még sok a 45-47 kiló ekkora magasság mellé, épp ezért kérdeztem, hogy kb. mennyinek kéne lennem, de persze csak sokkal később. 13 évesen még nem szeretnék modellkedni.
Elhízni biztosan nem fogok még 20 év múlva sem, mert körülbelül egy éve még attól is kivoltam, ha fél kiló felment, és még most is fogyásmániás vagyok, nem is eszem sokat. Próbálom tartani a mostani súlyomat, és még 16 éves koromban is csak 47 körül szeretnék lenni súlyilag.
Tehát az elhízás veszélye nem nagyon fenyeget, de anorexiás sem leszek.
Nem biztos ez a modell dolog, csak egy ötlet. Mint sok más tini, én is szívesen csinálnám. : )
Az mindegy, hogy fotó, vagy kifutómodell lennék-e, mindkettőnek örülnék. :)
A súlyommal nem lenne gond, mert ha akarok, simán lefogyok, nekem az könnyen megy (,szerencsére). :) Csak a magasságommal lesznek - szerintem - bajok. Apu alacsony, nővérem szintén alacsony, anyu átlagos magasságú. Egyedül a nagy,- és dédszülők közt voltak/vannak magas növésűek, ezért szerencsére én nem lettem annyira kicsi, mint a tesóim.
Van bármi, amitől esetleg magasabbra nőhetek?
Sport, étel, gyógyszer, vitamin, stb.?
ekkora magassággal kifutóról ne is álmodozz! fotó modellnek nagyon max ha nagyon karakteres és különleges arcod van, de ez egyáltalán nem egyenlő a széppel!! ahogy egy előző hozzászóló írta, a legjobb modelleket észre sem veszed szinte az utcán, de egy fotón fantasztikusan mutatnak!
fogynod szerintem egyáltalán nem kell, 13évesen nem a kilokkal foglalkozz, hanem h egészségesen táplálkozz és akkor súly problémáid se lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!