Modell szeretnék lenni. Milyennek kell lennem hozzá?
Még fiatal vagyok, de később jó lenne, ha modell lehetnék. Az arcom, és az alkatom megvan hozzá, van derekam, és az arcom is szép. Nem gyönyörű, de nem is átlagos. Nem vagyok anorexiás, nincs "deszka" alakom. Elég sok fiúnak tetszem, tehát ebből is gondolom, hogy nem vagyok csúnya, hiába éreztem így régebben. (Önbizalomhiányos voltam, az lényegtelen, hogy miért.)
Egyedül a combjaim nem tetszenek. Tavaly óta (kb. 2011 november) fogytam 7 kilót, de nem koplaltam, csak elkezdtem többet sportolni, és kevesebbet ettem. A combjaim miatt szerettem volna fogyni, de sajnos nem onnan ment le... Most 156cm, 45.5-47 kiló közt vagyok, mindig változó. Képet nem tudok magamról linkelni, de pár külső tulajd.: hátközépen és nyaknál kiáll a gerincem, szélesek az állkapcsaim (nem nagyon, viszont nem is átlagos nagyságúak), a bordáim nagyon-nagyon kicsit kiállnak, hajam hosszú, barna, 2-3 szőke melír van benne, szemem zöld (-sima zöld, nincs benne semmilyen más szín). Tehát deréktól felfelé már inkább soványnak vagyok mondható, de a combjaim kissé erősek.. :P
Lényeg:
-Hány éves kortól ajánlanátok a modellkedés elkezdését?
-Kb. hány centinek, és kb. hány kilónak kéne lennem?
Szia :)
kg:55 ..kb..
cm:170 vagy 170-felett.. :)
Palvin Barbara 176cm és 55.4kg de neki az arca csodaszép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!