Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Cipőjavítást a Deichmannban?

Cipőjavítást a Deichmannban?

Figyelt kérdés

Februárban vettem egy sportcipőt és egy év garancia van rá. kezd szétjönni a talpa az egyik párnak és meg szeretném csináltatni amíg nem lessz rosszabb.

Ezzel ilyenkor mit csinálnak megpróbálják megjavítani,kicserélik vagy más megoldást keresnek?

ja és nincs meg a cipőm doboza de a nyugta meg a garanciás papír mg van így is kezdenek majd valamit a cipőmmel vagy feltétlenül kell vinni a dobozt is?

mind két verziót hallottam már

2012. jún. 5. 16:19
 1/1 anonim ***** válasza:

vidd el, mond meg nekik hogy mi a helyzet és hogy nincs doboz. max azt mondják hogy nem csinálják meg.

de az is egy megoldás ha egy másik cipő dobozába teszed. bár lehet hogy nem veszik be, nem tudom nem próbáltam még. :)

2012. jún. 5. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!