Csajok szerintetek, hogy nézek ki? Helyes vagyok vagy nem? (kép)
2012. jún. 4. 21:59
51/67 anonim válasza:
Basszus. Annyira helyes vagy csak ne lennél ilyen páwa. Pont az esetem lennél ha... egy kicsit mondjuk... Egyéniség lennél(Vagy kicsit férfiasabb, komolyabb...). Mert már hánynom kell az ilyen pózerektől.
53/67 anonim válasza:
Helyes vagy igen,és van valami a tekintetedben ami megfogott. Normálisnak tűnsz,a szó pozitív értelmében. 15l
54/67 anonim válasza:
Szerintem nagyon helyes vagy:)
55/67 anonim válasza:
bocsi hogy nem a kerdesedre valaszolok egybol.
szerintem te tipikusan az a srac vagy akiert a mai 12-15/16 eves lanyok nagy resze oda van. a kerdesedbol nem tudom kivenni hogy ego novelesbol kerdezted vagy tenyleg nem tudod mert 'ezekrol' a sracokrol sut az onbizalom.bar a kepeket nezve te annyira talan nem vagy elszallva magadtol mint a 'tarsaid'. amugy szerintem atlagos vagy senem ronda senem a 'hu de helyes' kategoria.... ja es bocsi a hosszu valaszert:D
16/L
57/67 anonim válasza:
szerintem undoritó egy féreg vagy
58/67 anonim válasza:
ezt a mondatot kerestem kicsit kedvesebben, de így is jó!
59/67 anonim válasza:
Szerintem helyes vagy, csak minden második fiúnak ilyen a stílusa.
60/67 anonim válasza:
Sztem nagyon cuki vagy..:$ helyes..:S
Fiúk ne legyetek féltékenyek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!