Csajok szerintetek, hogy nézek ki? Helyes vagyok vagy nem? (kép)
2012. jún. 4. 21:59
11/67 anonim válasza:
most feljöttél ide dagasztani az egód, douchebag?
12/67 anonim válasza:
Inkább azt mondd fiam, a kezed fogott már csákányt?
13/67 anonim válasza:
most oszinten kerdezo: szukseged va mas lanyok bokjaira hogy szebbnek erezd magad? eggyertelmuen nem a kinezeteleddel van baj szoval nem ertem miert teszed ezt...
14/67 A kérdező kommentje:
Nem vagyok divatb.uzi csak próbálok haladni a korral.
2012. jún. 4. 22:06
15/67 anonim válasza:
Mi hasonlítunk, engem imádnak a lányok, cukcsi, aranyos vagyok szerintük. :D
16/67 anonim válasza:
több képet is feltehettél volna :)
helyes vagy ja, csak ego az egekben van már így is :D
17/67 anonim válasza:
Szerintem jól nézel ki, de elég fiatalnak látszol.
A páwa inkább a pink nacis, kivágott pólós, szolis alfahím kategória. Látszik, hogy adsz a külsődre, és követed a divatot, de ez még bőven a normális kategórián belül van (legalábbis szerintem).
18/67 A kérdező kommentje:
Nem a fiukat kérdeztem,hanem a lányokat,szóval nem muszáj itt fikázni engem.
2012. jún. 4. 22:07
19/67 anonim válasza:
Hát, a stílusodtól engem a hideg ráz, megmondom őszintén. De ha ezt kinövöd, kb. 10 év múlva lehet még jó pasi belőled.
20/67 anonim válasza:
tisztában is vagyunk vele.
és ez jó dolog.
mert ez kell a te kordbeli lányoknak.
tiszta sor, hogy miért öltözködsz így.
csak az egod már ne nagyon növeld, mert egy hozzám hasonló depis deviáns elmebeteg egyszer elk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!