Csajok szerintetek, hogy nézek ki? Helyes vagyok vagy nem? (kép)
A kinézeteddel nincs gond.
De a fülbevaló és csőnadrág nagyon gáz...
Szerintem aranyos "gyerek" vagy:) Igen olyan tipikus helyes jóképű szerintem a korosztályodnak abszolút bejöhetsz. (Nekem annyira nem én a férfiasabb, szőrösebb pasik jönnek be.)
De szerintem neked jól áll ez a stílus szóval ha neked is tetszik akkor ne foglalkozz mások véleményével ;)
23N
Nincs veled szerintem semmi baj. Fiatal vagy még a stílusod csiszolódik. Többre becsülöm ha valaki foglalkozik magával mintha szakadt farmerbe járna trógermód zsíros hajjal. Jók az adottságaid csak találd meg az egyensúlyt a stílusos és a b*uzis között :) Jól nézel ki
18/L
Helyes vagy,jó a hajad is,bár kicsit alacsony vagy. Az öltözködésed egyáltalán nem jön be,b*zis,ellenszenves, semmi férfias nincs benne... hagy ne ragozzam. A fülbevaló és a kereszt is szánalams. Gondolom nem azért hordod,mert annyira hiszel istenben. Ha az öltözködéseden változtatnál akkor sokkal jobb lenne.ű
16/L
16-nak nézel ki.
még annyinak se nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!