Nagyon hülyén néz ki hogy nagy rám a bikini?
2012. jún. 4. 21:26
1/8 anonim válasza:
szerintem ez így nem vészes....ha téged nem zavar akkor okés :)
3/8 A kérdező kommentje:
hat mar tobbszor is nezegettem magam benne es nem tuntt fel de ma is felvettem es addig addig bambultam magam meg feltunt h nagy:/ ja meg hozzamertem a masik bikinimhez es ennek sokkal nagyobb a kosara:/ es minel tobbet nezem annal jobban zavar..:( koszi a valaszokat johet meg!
2012. jún. 4. 21:41
4/8 anonim válasza:
Ha tényleg csak ennyire, akkor az nem gáz, elmegy még. Csak figyelj rá, nehogy kilátszódjon az, ami nem kellene.
5/8 anonim válasza:
hát, ha ilyen melleid vannak, nem hiszem hogy akárkinek is problémát okozna a melltartód negyed centis eltérése : D
egyáltalán nem durva...szerintem viseld nyugodtan C:
6/8 anonim válasza:
Kinézetre nem zavaró, viszont lehet ha úszol benne vagy játszol a pajtásaiddal a vízben, fel/elcsúszik. Ha víz éri, akkor ugye tágul valamennyit.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát én is ettől félek :/ bár mostmár ugysem tudok mit csinálni.
2012. jún. 4. 23:40
8/8 anonim válasza:
nemgáz, ha tényleg csak ilyen. egyébként 14 napig visszacserélik általában:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!