Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon hájas a hasam?

Nagyon hájas a hasam?

Figyelt kérdés
Köldök felett 69 cm, ez még elmenne, de köldök alatt simán megtölti a két tenyeremet, ha ráteszem, és fekve is enyhén kidomborodik, csípő és köldök között úgy 83 centiméteres. Szeretnék strandra menni a barátaimmal-barátnőimmel, de félek bikinit venni, más ilyesmim nincs (esetleg kölcsön kaphatnék), de értelmesebb dolgokra tartogatnám inkább a pénzem.Nagyon meg fognak bámulni ilyen zsírpárnás hassal? Vagy csak én látom ennyire vészesnek? (Tudom, hogy nem vagyok vékony, de azt nem tudom megítélni, mennyire csúnya...)

2012. jún. 1. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél fel képet a hasadról! Így nem lehet eldönteni.
2012. jún. 1. 10:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, de így nem tudunk segíteni, én is ilyen kérdéseket írtam ki, és nem tud senki segíteni, aztán mostmár felteszek képet, és sok választ kapok. Tegyél fel képet, és írj kort, magasságot, súlyt.
2012. jún. 1. 14:55
 3/4 csokissüti002976 ***** válasza:
Nekem is ilyen. Fogytam 10 kg-t, hasamból szinte semmit... -.-"
2012. jún. 1. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:
nyugodtan menj strandra. mindenkinek van valami hibája..30F
2012. jún. 3. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!