Ha topban - tehát pucér a hasam - látom, hogy járás/futás közben nagyon enyhén - tényleg csak kicsit - remeg a hasam, akkor hájas vagyok?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 21:20
1/7 anonim válasza:
igen, hájas. nem feltétlenül duci, de hájas. van egy 168 centis és 42 kilós barátnőm, rá is bármikor rátudnám akasztani a zsíros jelzőt.
2/7 anonim válasza:
igen, ahogy az első is mondta: hájas, vagyis nem izom van a hasadon, ezért lötyög. de ettől függetlenüllehetsz pálcikavékony.
3/7 anonim válasza:
Első hozzászólón kicsit ledöbbentem :D Aktívan sportolok heti 3 edzéssel (foci), de nekem is remeg a hasam futás közben. De nem cska nekem, a csapattársaimnak is. Ez egyáltalán nem baj. És a legtöbb pasinak ez jobban tetszik, mint ha kockás a csajszi hasa. Az én barátom például nem is engedné, hogy ledolgozzam azt a kis felesleget (jelzem nem is akarom, mert nekem is tetszik). A lényeg, hogy magad fogadd el olyannak, amilyen vagy! :)
17/L
4/7 anonim válasza:
kérlek, felejtsd már el, nem vagy hájas... kis úszógumid van, ami nem a világvége.
5/7 anonim válasza:
Nem, de kép alapján könnyebb megmondani.
6/7 anonim válasza:
Én evezek és nekem is lötyög. Ez nem feltétlenül háj!!!
12/L
7/7 anonim válasza:
Attól, hogy lötyög a hasad, még nem vagy hájas, sőt, pont ilyen a normális testalkat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!