Ez a haj (lent képek) illik egy 17 éves lányhoz?
vagy esetleg a 2. képen ami van,olyan frufru nélkül oldalt elválasztva?
meg nekem kicsit olyan kócosodásra hajlamos hajam van..érdemes lenne ilyenre levágatnom?
Szerintem mind a kettő ha tökjólnézki :)
Nekem elég hosszu hajam volt, legalábbis számomra hosszu a hátam közepéig ért kb. és nagyonszép volt ...
tegnap elmentem a fodrészhoz, hogy vágassak a végéből, és az utolsó pillanatban változtattam, levágattam elég rövidre, a nyakamig ér . Néha kell a váltohatosság ... Szóval csak vág bele !És ne sajnáld , elvileg VISSZANŐ :)
Köszönöm mindenkinek,ja és nem én pontoztalak le titeket:/
Mostmár teljesen elbizonytalanodtam:D Le is vágatnám meg nem is.. novemberben lesz szalagavató,addig szeretném meghagyni,mert az úgy nagyon szép,ugyanakkor itt a nyár,nagyon szívesen levágatnám.. Namindegy szerintem majd szalagavató után belevágok:)
Szépek a hajak, de neked kell eldönteni, mert nem fog fél perc alatt megnőni. Én megbántam mikor levágattam.
Viszont Gabriela Spanicnak minden haj jól áll .-)
TÖKÉLETES HAJ!!
ÉS IMÁDOM GABY-T!!!!!(L)(L)(L)(L)
nekem is olyan oldal fru-frus hajam van, mint ami az első képen van és a hátam közepéig ér a hajam, fokozatosra van vágatva, de nem olyan feltűnően, csak annyira, hogy pont jó legyen. és én imádom:) (16 éves vagyok.)
szerintem neked is jól állna az első képen lévő oldal fru-frus haj, és ha nem sokat vágatnál a hajadból, csak szedesd meg és legyen benne egy kicsi fokozódás és sokkal jobb lesz;)
remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!