Ez a haj (lent képek) illik egy 17 éves lányhoz?
Figyelt kérdés
vagy esetleg a 2. képen ami van,olyan frufru nélkül oldalt elválasztva?
meg nekem kicsit olyan kócosodásra hajlamos hajam van..érdemes lenne ilyenre levágatnom?
2009. júl. 1. 22:18
1/17 anonim válasza:
az egyik b.nőmnem is ilyen van.ő 13 éves,sztem nyugodtan lehet egy 17 évesnek ilyen a haja
2/17 anonim válasza:
a 2 es kepen jooobb nekem is oan van...es nem csak en vaok oda erte am en 18vaok
3/17 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom,hogy levágassam-e,ugyanis fenékig érő hajam van..:D csak kéne valami újdonság:)
2009. júl. 1. 22:45
4/17 anonim válasza:
Nekem is ekkora hajam van ráadásul göndör. Nincs annyi pénz amiért levágatnám.
5/17 A kérdező kommentje:
Ezaz hogy én is sajnálom:)
2009. júl. 1. 22:56
6/17 anonim válasza:
Ne vágasd le, szerintem a hosszú sokkal szebb ennél.
7/17 anonim válasza:
ne vágasd le...nagyon meg fogod bánni később akkor is ha most biztos vagy benne h ez így nem jó.esetleg ha világosabb barna a hajad fesd be valamilyen színezővel, vagy változtass a fazonján, de semmiképp sem vágasd le. gyönyörű ha egy lánynak hosszú haja van, hidd el a férfiaknak is nagyon tetszik, mert nőies, és ezzel most nem a rövid hajúakat diszkriminálom. csupán ez az én meggyőződésem, a rövid haj is nagyon szép, ha valakinek illik az arcformájához...
8/17 anonim válasza:
sztem vágasd apránként :D hamost elmész vágjál belőle kisit, és mindig fokozatosan, meglátod hamar rövid lesz, énis így szabadultam meg hosszú hajamtól, mert énsem tudtam rögtön levágatni az egészet.
azt megértem h kell a változás, énis ígyvoltam baromira untam már a hosszú hajat, semmit nemlehetett vele kezdeni és nagyon egyforma voltam mindig :D
9/17 anonim válasza:
egyetértek az utolsó hozzászólóval. apránként, mindig egy kicsit vágass a hajadból! Egyébként a frizura nagyon aranyos, kicsit kislányos:) Tudom hogy nehéz kezelni, plusz ez a nyári meleg... de semmilyen érzés nem fogható ahhoz amikor kiengedve végigmész a főtéren és utánad suhan a szép hajad... Olyan jó érzés:)
10/17 anonim válasza:
nekem is fennékig érő hajam volt és levágattam a háttam közepég ugy hogy meg van tépve... nekem nagyon tetszik így és nem bántam meg :D Nem tudom hogy ezzel segítettem-e de ha gyorsan megnőtt fenékig a hajad akkor ha le is vágatnád az idő mulásával ugyis visszanőne.Szerintem vesd bele magad és egy kis új sosem árt :D Kitudja, lehet jobban is állna a stilus váltás ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!