Milyen parfüm illik egy 16 éves lányhoz?
2. válaszoló
:D:D:D:DD:D
Nekem sokféle parfümöm volt már.
Legutóbb pl. oriflame casual cutie parfümöt használtam, nagyon kellemes, nem túl édeskés illata volt. Most oriflame midsummer woman-t használok, ez picit édeskésebb, mint az előbbi, de nagyon kellemes lágy illatú.
Az örök kedvenc, amit sajnos ma már sehol nem találok, az a mini green parfüm. Isteni illata volt, nem is tudom, mihez hasonlítani. Mostanában viszont, ami az előbbiek gyökeres ellentéte, a mini sexy is nagyon tetszik, ez egy édeskés, virágos parfüm.
Ha a mostani elfogy, szerintem mini sexyt fogok venni.
Szóval tényleg, szerintem nincs két ugyanolyan lány, akinek ugyanaz a parfüm annyira nagyon illene, és ez így van jól.
El kell menni és a testereket ki kell próbálni, meg kell szagolni. Ami még fontos szerintem: érdemes több időt ráfordítani egy jó parfüm kiválasztásához, ugyanis, ha egyszerre 5-6 parfümöt megszagolunk, akkor már utána nem annyira érezzük az illatokat. Én 2-3x elmegyek, először megszagolok több parfümöt, 2-3. alkalommal már csak azokat szagolom meg és próbálom ki a testert, amit nagyon megszerettem és ezek közül választok egyet.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!