Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a kövér...

Mi a véleményetek a kövér nőkről? (Esetleg volt már kapcsolatotok nagyon kövér nővel? ) NEM rosszindulat!

Figyelt kérdés

Úgy álatlánosságban, az ágyban, és a háztartásban...

Illetve mi a különbség köztük és a vékony hölgyek között?

2009. júl. 1. 11:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%

Ha nagyon kövérnökröl beszélsz az 100-150 felettiekröl?

Sajnos ebben a súlyban a szag már elkerülhetetlen. Vagy is a hölgy(de urakra is vonatkozik) izzadság szaga már nem a legjobb illat, ha ehez még egy lustaság is párosul akkor igen büzös lehet a lányka.

De vannak olyan emberek akik saját maguk hízlalják az asszonyt.

2009. júl. 1. 11:29
 2/11 anonim ***** válasza:
6%
Én magam 128 kg vagyok, s utálom a kövér nőket. A feleségem 45 kg.
2009. júl. 1. 11:45
 3/11 A kérdező kommentje:

És magad nem útálod miatta? :)

Jó-jó.. Csak vicc volt.

2009. júl. 1. 11:49
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Ha a nőket utálod,akkor nézz magadra
2009. júl. 1. 12:08
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

Az, hogy igazságtalan a diszkrimináció a kövér nőkkel szemben. Igen, kövérnek lenni egészségtelen, de számos egyéb egészségkárosító dolgot simán elnéz a társadalom. És a kövér férfiakat nem diszkriminálják, vagy nem annyira, mint a nőket. Kövér színész férfi pl. van több, kövér színésznő alig-alig.

Amúgy kedves első, nekem van 2 kövér barátnőm, és mind a kettőnek kellemes parfümillata van, nagyon igényesek. Aki büdös, az azért büdös, mert nem fürdik.

A kövér férfiak meg legalább ne hangoztatnák ilyen természetesen, hogy a nőktől elvárják azt, amit ők maguk se képesek teljesíteni.

2009. júl. 1. 14:30
 6/11 anonim ***** válasza:
11%
Az egész más! A nő dolga szépnek lenni, ezért fontosabb, hogy ne legyen kövér. A férfi dolga más.
2009. júl. 1. 14:40
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
A hímsovinizmus egy szép példáját láthattuk, kedves olvasóink. Erről beszéltem.
2009. júl. 1. 14:59
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

Ohh, ha csak ennyi dolgom volna :)

Egyébként ha meglátok egy kövér nőt, egyszerűen örülök, hogy én nem vagyok olyan kövér, így mai szemmel jobban állnak rajtam a ruhák, jobban tetszem a pasiknak. De ha belegondolok, annyira, de annyira mindegy.

2009. júl. 3. 19:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Sajnos a kövér nők nem nagyon kellenek senkinek, ha vki megkaphat egy csinos vékony lányt miért választana kövéret? Sok az előítélet,sikeresnek és okosnak tartják azt a férfit akinek szép barátnője van. Akinek nem azzal inkább nem foglalkoznak általában:(
2009. nov. 8. 22:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Valakinek a ducibb, kövér nők tetszenek.

És attól, hogy kövér valaki, semmivel sem kevesebb, és nem büdösebb, az nem a kövérség, vagy nem kövérség kérdése, hanem az igényességé.

Hány büdös sovány ember van???

Fiatalok is, akik majd kicsattannak az egészségtől és nem korlátozza őket semmi.

Igen, az tény, hogy duciknál mivel összeérnek, lógnak a dolgok itt, ott, így gyakrabban izzad be, de odafigyeléssel és tisztálkodással, hintőpor, stb lehet kezelni.

Csak azok az önimádó, másokat csak bántani tudó emberek akarják elhitetni, hogy a ducibbak nem kellenek senkinek és ők kevesebbek.

Egy duci nő sokkal odaadóbb pl az ágyban.

De felvállalni már nem merik az utcán a pasik, mert félnek a többségtől, hogy elítélik majd.

De közben interneten dunát lehetne rekeszteni a duci nőknek szóló sexuális ajánlatokról.

ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI!!!

Erről ennyit.

2010. júl. 1. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!