Honnan ez a rosszindulat?
Felnőtt nő vagyok, világéletemben meg voltam elégedve a magasságommal és úgy gondoltam/gondolom, hogy a 160 centi ideális egy nőnek. Mindig voltak udvarlóim, sosem szenvedtem hiányt bókokban. Ha láttam egy magas lányt, csak megjegyeztem magamban, hogy én nem lennék ilyen magas, szegénynek biztos nehéz párt találni. Sose bántottam senkit a magasságáért, hisz nem ő tehet róla, hogy mekkora. Fél éve léptem fel először erre az oldalra és az első amit megláttam az alacsony lányok szapulása volt, ahol a magasabb lányok ,,törpe pics@knak", ,,törpének", ,,gnómoknak" és hasonló szép teremtményeknek nevezték őket. Ekkor még nem is törődtem vele, nem szóltam hozzá az ilyen témákhoz, de mára betelt a pohár. Honnan veszi néhány magas lány a bátorságot, hogy más embereket így ócsároljon látatlanban? Miből gondolják, hogy csak azért mert magasak szebbek és jobbak?
Lehet, hogy én vagyok a maradi, de úgy gondolom a szépség nem a magasságtól függ..
Ami azt illeti én sem láttam még ilyeneket, pedig rengeteg kérdést elolvasok ebben a témakörben.
Off: viccből én is szoktam törpézni a 150 körüli barátnőimet, de ők meg óriásoznak engem :) Mondjuk szerintem az alacsony lányok egyébként kifejezetten bájosak, aranyosak.
Igazad van kérdező. Az alacsonyak a magasakat és a magasak az alacsonyakat csúfolják. Én 167 cm vagyok ha kihúzom magam, de még én is megkaptam hogy milyen kicsi vagyok (persze a 185 centis lányismerősömtől:D)
A húgom 158 cm, és 18 lesz lassan, és nap mint nap az alacsonyságáért kesereg, sőt ide is írt már ki kérdést. Őt nagyon zavarja a "kicsisége", de talán már kezd belenyugodni, mert a fiúknak nagyon bejön a kicsi és vékony, törékeny termete.
A húgit csúfolták az osztályban, de csak lányok.
Köszönöm a válaszokat! :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Megtaláltam azt a fórumot(ez csak egy a sok közül). Igaz a provokatív kérdés után az alacsonyak is belejöttek a gúnyolódásba..
Na, a soványak meg a férfiak meg hájas disznóznak, meg egyéb nyalánkság, nem sorol, csak, mert valaki nagydarab és még szeret is az lenni...
Én 170 cm vagyok, de soha a büdös életbe eszembe nem jutott, hogy valakit a külseje alapján ítéljek el. (magasság, súly, pattanás, stb).
A szépség semmitől nem függ, mert elég relatív, a mások számára csúnya férfi/nő is tetszik valakinek, mindenki másban látja meg a számára vonzó külsőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!