Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Honnan ez a rosszindulat?

Honnan ez a rosszindulat?

Figyelt kérdés

Felnőtt nő vagyok, világéletemben meg voltam elégedve a magasságommal és úgy gondoltam/gondolom, hogy a 160 centi ideális egy nőnek. Mindig voltak udvarlóim, sosem szenvedtem hiányt bókokban. Ha láttam egy magas lányt, csak megjegyeztem magamban, hogy én nem lennék ilyen magas, szegénynek biztos nehéz párt találni. Sose bántottam senkit a magasságáért, hisz nem ő tehet róla, hogy mekkora. Fél éve léptem fel először erre az oldalra és az első amit megláttam az alacsony lányok szapulása volt, ahol a magasabb lányok ,,törpe pics@knak", ,,törpének", ,,gnómoknak" és hasonló szép teremtményeknek nevezték őket. Ekkor még nem is törődtem vele, nem szóltam hozzá az ilyen témákhoz, de mára betelt a pohár. Honnan veszi néhány magas lány a bátorságot, hogy más embereket így ócsároljon látatlanban? Miből gondolják, hogy csak azért mert magasak szebbek és jobbak?

Lehet, hogy én vagyok a maradi, de úgy gondolom a szépség nem a magasságtól függ..

2011. ápr. 28. 21:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igazad van. Én mondjuk 167 vagyok, szóval átlag magasságú, de szerintem nincs gond a pici lányokkal. Van egy barátnőm aki kb 150 centi, és nagyon szép és nőiesen öltözködik, mindig van pasija, és kedves lány. Szerintem aranyos ha valaki ilyen kis picike. Ne vedd sértésnek, de szerintem tényleg aranyos:)
2011. ápr. 28. 21:47
 2/13 anonim ***** válasza:
56%
Egyetlen egy kérdésnél sem láttam még alacsony lányokat szapuló válaszokat.
2011. ápr. 28. 21:49
 3/13 anonim ***** válasza:
38%

Ami azt illeti én sem láttam még ilyeneket, pedig rengeteg kérdést elolvasok ebben a témakörben.

Off: viccből én is szoktam törpézni a 150 körüli barátnőimet, de ők meg óriásoznak engem :) Mondjuk szerintem az alacsony lányok egyébként kifejezetten bájosak, aranyosak.

2011. ápr. 28. 21:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Én pont azt láttam mostanában, hogy a 170 cm-es lányok panaszkodnak, hogy túl magasak és alacsonyabbak szeretnének lenni. A rossz indulat csak dől az itteni emberek nagy részéből sajnos. Nem kell velük foglalkozni...
2011. ápr. 28. 22:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
158cm környékén vagyok magasságilag és poénból veszem a kis beszólásokat, de többre nem tartom őket hiszen ilyen családba születtem, hát attól még nem tartom magam kevesebbnek. ja meg van egy 140cm osztálytársam és semmi gond vele, aranyos, szépen öltözködik és talán neki van a legnagyobb hangja és véleménye
2011. ápr. 28. 22:40
 6/13 anonim ***** válasza:
én még nem hallottam ilyenről... ráadásul 175 cm magas vagyok, amivel tökéletesen elégedett vagyok (hosszú lábak + 1-2 kiló még nem tűnik fel, stb...) de ettől még miért szidnék egy 150 cm-s lányt, aki egyébként szimpatikus? ha meg valakinek nem szimpatikus az illető és a magassága miatt sértegeti, az se konkrétan az ellen irányul, csak ezzel fejezi ki (a más irányú) ellenszenvét.
2011. ápr. 28. 23:41
 7/13 anonim ***** válasza:

Igazad van kérdező. Az alacsonyak a magasakat és a magasak az alacsonyakat csúfolják. Én 167 cm vagyok ha kihúzom magam, de még én is megkaptam hogy milyen kicsi vagyok (persze a 185 centis lányismerősömtől:D)

A húgom 158 cm, és 18 lesz lassan, és nap mint nap az alacsonyságáért kesereg, sőt ide is írt már ki kérdést. Őt nagyon zavarja a "kicsisége", de talán már kezd belenyugodni, mert a fiúknak nagyon bejön a kicsi és vékony, törékeny termete.

A húgit csúfolták az osztályban, de csak lányok.

2011. ápr. 29. 11:40
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

Megtaláltam azt a fórumot(ez csak egy a sok közül). Igaz a provokatív kérdés után az alacsonyak is belejöttek a gúnyolódásba..

2011. ápr. 29. 13:41
 9/13 anonim ***** válasza:

Na, a soványak meg a férfiak meg hájas disznóznak, meg egyéb nyalánkság, nem sorol, csak, mert valaki nagydarab és még szeret is az lenni...

Én 170 cm vagyok, de soha a büdös életbe eszembe nem jutott, hogy valakit a külseje alapján ítéljek el. (magasság, súly, pattanás, stb).

A szépség semmitől nem függ, mert elég relatív, a mások számára csúnya férfi/nő is tetszik valakinek, mindenki másban látja meg a számára vonzó külsőt.

2011. ápr. 30. 11:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem attól, meg nem súlytól, hajszíntől, stb, pedig a külső olyan amit mindig mindenki fikáz csak valaki azért mert hájas/gebe/zsiráf/törpe/bozontos/hullafehér/nagyfejű/stb. szerinte az, ami mondjuk másnak meg totál nem. Hogy miért? Mert a szépség RELATÍV. Az emberek meg örömmel fikáznak bárkit aki más mint ők. Ennyi. Nekem konkrétan a te kérdésed az első amiben magasság fikázását olvasom, meg amit belinkeltél, máshol még nem szembesültem ilyen kritizálással, de jó tudni hogy már a magasságot/alacsonyságot is lehet fikázni nemcsak a súlyt vagy frizurát vagy öltözködést vagy körmöt, stb. stb.
2011. ápr. 30. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!