Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Honnan ez a rosszindulat?

Honnan ez a rosszindulat?

Figyelt kérdés

Felnőtt nő vagyok, világéletemben meg voltam elégedve a magasságommal és úgy gondoltam/gondolom, hogy a 160 centi ideális egy nőnek. Mindig voltak udvarlóim, sosem szenvedtem hiányt bókokban. Ha láttam egy magas lányt, csak megjegyeztem magamban, hogy én nem lennék ilyen magas, szegénynek biztos nehéz párt találni. Sose bántottam senkit a magasságáért, hisz nem ő tehet róla, hogy mekkora. Fél éve léptem fel először erre az oldalra és az első amit megláttam az alacsony lányok szapulása volt, ahol a magasabb lányok ,,törpe pics@knak", ,,törpének", ,,gnómoknak" és hasonló szép teremtményeknek nevezték őket. Ekkor még nem is törődtem vele, nem szóltam hozzá az ilyen témákhoz, de mára betelt a pohár. Honnan veszi néhány magas lány a bátorságot, hogy más embereket így ócsároljon látatlanban? Miből gondolják, hogy csak azért mert magasak szebbek és jobbak?

Lehet, hogy én vagyok a maradi, de úgy gondolom a szépség nem a magasságtól függ..

2011. ápr. 28. 21:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy a szépség relatív, de attól még nem kell általánosítani, és megbántani másokat főleg úgy, hogy nem is lát. Nyilván nekem se tetszik mindenki mégsem fogom sértegetni ezért.
2011. máj. 1. 17:29
 12/13 anonim ***** válasza:
166cm vagyok és én kajak úgy érzem, hogy alacsonyabb akarok lenni , mert szerintem az tök jó :) és amit belinkeltél az a csaj egy iszonyatosan bunkó buta lány...ennyit tudok rá mondani :)
2011. máj. 1. 18:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Csak rossz napja volt biztos vagy irigy mert a kisebbek aranyosabbak (nem minden esetben),de a termetük igen:D

Én 156cm vagyok 14 éves léttemre:)Ha egy ilyen nagy gólya csaj jönne felém és így szólítanak meg akkor biztos kirúgnám a gólya lábait...Engem nem zavar a termetem és nem érdekelnek a negatív kritikák sem.A magasság is csak egy valami...ami nem lényeg.Sokkal fontosabb,hogy valaki tudjon viselkedni (ami erre a magas lányra nem volt jellemző) és hogy legyen kedves meg minden ilyesmi.

2011. máj. 1. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!