Cigiző lányok titeket zavar ha füstszagú lesz a ruhátok?
Figyelt kérdés
tesztek ellene valamit?2012. máj. 29. 22:08
1/10 anonim válasza:
Már nem cigizek, de sohasem zavart.. :)
3/10 anonim válasza:
kicsit..probálok nem a lakásban rágyujtani, és non-stop szellőztetek
4/10 anonim válasza:
Amíg cigiztem eléggé zavart hogy fürdés után és 2 fogmosás után is kb éreztem :S
5/10 anonim válasza:
Nem zavar. Néha homályzónásabb időszakokban jó füstben lélegezni..
6/10 anonim válasza:
mosás,sok öblítő és mosógél használata, valamint parfüm,dezodor...
7/10 anonim válasza:
én nem dohányzok, de engem zavar ha valakinek cigi szaga van
8/10 anonim válasza:
Koca dohányos vagyok,főként bulikon meg húzósabb napokon dohányzom.Buli után mindig zavart ha bűzlöttem,viszont ha csak rágyújtottam nyugiban,akkor nem:)
9/10 anonim válasza:
én cigizem,elég sokat :s rajta vagyok,h leszokjak,de a ruhám nem szokott cigi szagú lenni,max ha kb még 10en cigiznek körülöttem,am coccolino öblítőt használok,azt a rózsaszín bogyós illatút vagy mit :D és következő mosásig megtartja az illatát(de úgy,h nem hígítom az öblítőt,csak max 1-2 dl vízzel)meg parfümöt használok,úgy,h csak a kezemen lehet érezni meg a számon,de ez zavar is rendesen
10/10 anonim válasza:
Engem mikor mindig a suli wc-ben cigiztem középsuliban, az zavart a legjobban, hogy a hajamnak cigiszaga lett.. A ruha annyira nem vészes mert aki dohányzik annyira nem érzi magán. Kivéve ha kis zárt helyben szívja, amit szellöztetni se lehet.. Szerintem.. De miért kérdezed amugy? Cigiző lány vagy és zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!