Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13 évessen még van esélyem...

13 évessen még van esélyem egy kis formálódásra?

Figyelt kérdés

Minden álmom, hogy modell legyek. Igaz még csak 13 éves vagyok, de akkoris, sajnos a magasságommal van a legnagyobb gond, csak 163 cm vagyok, naggyábol még mennyit nolhetek?

Leírom a tobbi méretemet is:

''mell'': 85 cm

derék: 67 cm (legroszabb, túl széles )

csípő: 84 cm

súly: 50 kg

Lényegében itt az lenne a kérdés, hogy 163 cm-rol ennyi évessen még mennyire nőlhetek, és az,hogy mennyi esélyem van az igazi modell alakhoz nagyobb koromban?

2012. máj. 29. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel még csak most kezdesz el pubertálni, így a fejlődés elején jársz.

Nagyban genetika kérdése, hogy mennyire leszel modell alkat.

2012. máj. 29. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
az hogy még mennyit nősz az attól is függ hogy meg jött e már a menzeszed. mert nekem azt mondták hogy utána még 2 évig nősz aztán slussz:)
2012. máj. 29. 16:33
 3/4 A kérdező kommentje:
fuhh...akk ha már 1 és fél éve van, azt jelenti hogy fél évig fogok nolni, aztán meg már semmi??! Jaaj nagyon joo, kb 165 cm-s leszek..:(
2012. máj. 29. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 167 cm vagyok és felkértek modellnek... persze nem vagyok elég magas de attól még sikerülhet neked is. Amúgy meg szerintem 16 éves korodig simán fogsz nőni. 167-168 szerintem leszel. Bár ha 13 évesen 50 kiló vagy akkor valószínű az is fog feljebb menni persze ez nem biztos de ezen szerintem ne is aggódj. Szóval szerintem ne aggódj és sok sikert!
2012. máj. 29. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!