Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Szőrtelenítésben...

Lányok! Szőrtelenítésben tanácsok, ajánlások?

Figyelt kérdés

Most jelenleg gyantáztatok ( most még csak lábon és hónaljon), és mondhatni hogy jó mert tartósabb mint a többi, bár sokáig tart amíg megnő olyan hosszúra amit le lehet újra gyantáztatni. Ezért most felváltva használom a gyantát és borotvát is a lábamon. A hónaljamon egyszer használtam krémet, de anyám szerint nem jó, így azzal felhagytam, és ezután használtam borotvát, de miután gyantáztatni kezdtem azt is befejeztem. A legnagyobb gond azzal van, ahogy én észrevettem és a kozmetikus is mondta, hogy a szőröm akármit is csinálunk eltöredezik és beletörik. Még a gyantánál is, pedig már lassan 1,5 éve hogy csak gyantáztatom a hónaljam. Gyorsan visszanő, és még csak nem is ritkul, pedig tényleg csak gyantáztatom. Erre kérnék valami tanácsot, hogy hogyan lehet ezen segíteni.

Leginkább azért kéne, mert hetente 2 tesi óra van, és ilyenkor már ciki hosszúnadrágba lenni, de így a strandolásnál még inkább, hisz a sulinak mindjárt vége.

A lábamat nagy valószínűséggel nyáron borotválni fogom, de a hónaljamat nem akarom.

A válaszokat előre is köszi :) Esetleg más módszter ajánlása is jöhet.

2012. máj. 28. 13:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Epilátor van még amit úgy látom nem próbáltál.
2012. máj. 29. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!