Szokjak vissza a szőrtelenítésre?
Nemrég léptem ki egy hosszabb kapcsolatból. A barátomnak minden téren fontos volt a természetesség, ezért kicsit ellustultam a szőrtelenítést tekintve...
Azért ne állandó dzsungelt képzeljetek el mindenhol (a hónaljamat pl még életemben nem hagytam beszőrösödni), inkább a lábamon fordul elő, meg esetleg bikinivonal (alul viszont szintén mindig leszedtem). Kérdésem, hogy a mai pasiknak ez mennyire fontos? Egyébként csinos vagyok, adok magamra...de ahhoz vagyok szokva, hogy semmit nem vesz el a szexisségemből néhány szál szőr :)
Hát.A szőrtelenség nekünk nőknek nagyon is fontos.A lábon meg különösen.Szoktam látni a férfiak tekintetét amikor egy szép szőrtelen "fényes" női lábon végig fut a tekintetük és szoktam látni amikor egy szőrös női lábon végig fut.Az utóbbinál nem tudják hogy röhögjenek vagy hányjanak.Az előbbinél meg meresztgetik a szemeiket.
Az intim szőrtelenítés az vagy teljesen csupasz vagy fazonírozva minimális szőrrel.A bikinivonalat mindenképpen szedd le.
Én nem csak a párom miatt szőrtelenítek. Például imádom ha borotválkozás után összeérnek a vádlijaim, olyan jó érzés, hogy sima. :)
A barátod pedig elég különleges eset, szerintem nem fogsz még egy ilyet találni, úgyhogy valahogy szokj vissza rá.
Nyugi senki nem néz igénytelennek, pár szőrszál miatt. Én férfi és nőtársaságba is forgolódok, de csak nők csinálnak gondot a csupaszságból. A pasiknak a természetes is bejön, főleg ha bele van zúgva az illetőbe.
Szóval tégy belátásod szerint. Ne divatból, ne kényszerből tedd amit teszel. Azért tedd, mert neked így jó.
22/L
Hát, úgy nem hinném, hogy látszik, de ha végigsimítom, eléggé selymes már a szőr:D
Amúgy időközben fazoníroztam alul (csíkra), mert amikor szóba jött az új srácnál, valami olyasmit bírt csak kinyögni, hogy "igen, feltűnt"..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!