Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak le róla?

Hogyan szokjak le róla?

Figyelt kérdés
Már 4 éves korom óta folyamatosan rágom a körmöm... gyszerűen nem tudok róla leszokni.. :( és minden lánynak szép, hosszú körme van, és nekem nem... és nagyon rossz látni, érezni. Segítsetek, hogy tudnék róla leszokni?? :''(
2011. dec. 20. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
én is amióta tudom az eszemet rágtam a körmöm.. egészen 12 és fél éves koromig.. nagyon kell akarni, nekem azelőtt semmi ilyen keserű ízű cucc nem vállt be, csak az akarat és hogy mindenkit megkértem, hogy szóljanak rám
2011. dec. 20. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Gondolj undorral a körmeidre.
2011. dec. 20. 21:59
 3/9 A kérdező kommentje:
igeen.. már egyre nyílvánvalóbb, hogy ez az egy mód marad..de ez már alighogycsak lehetetlen =/ köszikee :)
2011. dec. 20. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:

próbálj rá te is figyelni és ne úgy fogd fel, hogy lehetetlen, hanem, hogy sikerülni fog, akkor is

1. voltam, vagyok

2011. dec. 20. 22:10
 5/9 A kérdező kommentje:
okok.. rajta leszek.. :D
2011. dec. 20. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
vagy csináltass műkörmöt és akkor nem tudod lerágni :D
2011. dec. 20. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
van az a nagyon büdös körömlakk. nem tudom hol lehet kapni, de azzal le lehet szokni.. elvileg... vegyél egy olyat, hátha sikerül.
2011. dec. 20. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is rágtam, de nagyon. Sokszor voltam is kínos helyzetben emiatt, pl: órán (alsóban) a tanárnő kitette az asztalra a kezeket, hogy köröm-tisztaság ellenőrzés. Mikor hozzám ért, hangosan szörnyülködött. Ez kisgyerekként eléggé belém égett. Aztán egyszer azt vettem észre, hogy az egyik körmöm nőtt kicsit, és nem rágtam még le. (tudom, hülyén hangzik). És annyira tetszett, hogy akkor hagytam abba. Azóta is szívok, mert pl. most is jó hosszúak a körmeim, de az alakjuk nem olyan, mintha nem rágtam volna. Viszont nagyon könnyen beszakadnak, főleg oldalról, úgyhogy most köröm-erősítőztem, most jók. Általában ezért is van nálam körömreszelő, mert ha beszakad, én csesztetem, és akkor még jobban beszakad, és fáj... Szóval inkább egyből lereszelem. De sokkal jobb érzés az, hogy nem kell dugdosni a kezeimet, szépen ki lehet lakkozni, mintákat rá....
2011. dec. 21. 10:30
 9/9 A kérdező kommentje:
igen... én is félek tőle, hogy nem olyan szépek lesznek a körmeim, még ha le is szokok a köröm rágásról.. :S
2012. jan. 30. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!