Mit gondoltok egy olyan lányról. Többi lent.! (? )
Azt, hogy a szülei nem tartják eléggé, azt, hogy nagyon menőzni akar, és azt, hogy nem kéne nekem ilyen csaj.
20/f
Szerintem szard már le más véleményét.
Nem a szülőt kell okolni ezek miatt..a lány döntése mind.. hasonló helyzetben vagyok amúgy én is cigizek,néha iszok volt fültágítóm is..de a szüleim egyikről se tudnak.
a barátaid véleménye érdekeljen ne másé:) én is próbáltam másnak megfelelni de mostmár nem érdekel.Élj a mának.:D én úgyvagyok vele..majd rájössz ha nem jó neked és abbahagyod..nem kell az életben semmit megbánni..Inkább élvezd amíg van mit:) legalább nem 20-30 évesen éled ki a tini korod.:"D "Minek komolyan venni az életet, ha az élet egy képzelt kaland, amiből sosem kerülünk ki élve." ( Bob Marley)
na ennyi voltam,tetszik nemtezszik másnak,a kérdezőnek írtam nem aztvárom hogy mások visszaszóljanak hogy ez nem helyes.
puszi(K)
:\\\\\\
cigi.... szerintem elég bőven az egyetemistáktól, hogy szétdobálják a csikket és rongálják a tüdejük. cigizés nélkül is ki lehet élni a tinikort, csak másképp -.-
alkohol.... végülis... annyira nem vészes, ha nem issza rendszeresen részegre magát. amúgy meg semmi baj vele.
fültágító... ha neki tetszik akkor felőlem oké :3 minden esetre, az én fülembe nem fognak lakatot rakni a trollok :DDD amúgy ha kiveszed a tágítót hülyén néz ki a füled. én tuti ki nem próbálnám :\
hajfestés.... ha nem zöldre -vagy egyéb szokatlan színűre- festi, akkor nem gond. ha meg nem tűnik föl, akkor még okébb.
13/L
Sokan említették a fültágítóval kapcsolatban, hogy mi van, ha megunja az illető és ki akarja venni. Nem tudom pontosan hány mm-s fültágítóig igaz, de a kisebbek, ha kiveszik idővel összenő a lyuk. Meg van valami korrekciós műtét, gyakorlatilag összevarják a lyukat a fülön, ami magától már nem nőne össze.
Egy korábbi válaszoló voltam. 17/L
ez még mind elmegy, csak ne írnál v helyett w-t.
ma 14:30-as! az hülyeség, hogy a szülő olyan esetben egyáltalán nem felelős, ha a gyerek nem mondja el neki. mert már ebben is meglátszik a nevelés. amikor cigiztem, azt elmondtam a szüleimnek. nem örültek, de értem haragudtak, nem ellenem. amikor kipróbáltam a füvet, azt is elmondtam, megbeszéltük. mert megbízom bennük ennyire.
ha te úgy érzed, ezekkel titkolózni kell, akkor nincs olyan kapcsolatod a szüleiddel, amiben az ilyesmiket meg lehetne beszélni. ebben pedig már az ő hibájuk is, nem csak a tiéd.
ezt persze most eléggé nagy általánosságban írtam, titeket persze nem ismerlek, szóval lehet, hogy nincs igazam.
a másik, hogy a mának élni szerintem nem mindig van értelme. a jövőre is gondolni kell. ennyi erővel, akkor minek tanulsz, minek fejleszted a képességeidet? mert nem ártana, ha a jövőben olyan munkád lenne, amit szeretsz és lehetőleg keresel is vele elegendő pénzt. különben élhetsz majd a mának, csak miből.
persze, mindenki azt mondja, hogy majd időben rájön/ő úgysem szokik rá/ő úgysem lesz beteg. de mint azt magad körül láthatod, pl. rengetegen rászoknak a cigire. ha későn kapsz észbe (amire nagy esély van), akkor az már nem olyan szuper.
szerintem túl okosnak hiszed magad, csak nehogy a jövőben ráfázz. persze remélem majd idővel átlátod a dolgokat.
tudom, hogy nem akartad, hogy kommenteljük a válaszodat, de semmit nem bántásból írtam, remélem így rendben van:)
16/L
14:30 vagyok.
Na szóval kedves utolsó,az én családomról,és a szüleim neveléséről nem tudsz semmit,így ne hogy azt mond már nekem hogy az ő hibájuk is amit csinálok.Mellesleg igen úgy érzem titkolnom kell néhány ..miért.? családi ok,amiért kímélnem kell valakit a családban "megrázó/meglepő" hírektől betegsége miatt..
Amúgy részben neked is igazad van,és én se "oltásnak" írtam ezeket a válaszokat,csak mondtam..öö írtam.:)
Lehet hogy azt hiszed,hogy okosnak hiszem magam,és lehet is,de nekem ez az életstílusom..lehet hogy tényleg megfogom bánni,de ilyen az élet..:)
értem, ezért is írtam, hogy titeket nyilván nem ismerlek, ezért nem biztos, hogy rátok is igaz, ami írtam:)
még biztos tapasztalni fogsz sok mindent, változhat az is, ahogy a dolgokat látod (legalábbis az én esetemben így volt, én rengeteget változtam két év alatt, gondolom még fogok is:D)
de igazad van, a te életed, a te döntéseid:)
16/L
kedves kérdező. ha szerinted az a legértelmesebb hozzászólás, melyben leírják neked hogy ne érdekeljen senki véleménye, mégis mi a bánatért teszel fel kérdést ide hogy mi a véleményünk rólad?
na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!