Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan lányról. Többi lent.! (? )

Figyelt kérdés
Aki cigizik,gyakran iszik alkoholt,van fültágítója,és festeti a haját..??és 14 éves..hmm?érdekel a véleményetek.;)

2012. máj. 27. 17:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy a szülei nem tartják eléggé, azt, hogy nagyon menőzni akar, és azt, hogy nem kéne nekem ilyen csaj.

20/f

2012. máj. 28. 12:27
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem szard már le más véleményét.

Nem a szülőt kell okolni ezek miatt..a lány döntése mind.. hasonló helyzetben vagyok amúgy én is cigizek,néha iszok volt fültágítóm is..de a szüleim egyikről se tudnak.

a barátaid véleménye érdekeljen ne másé:) én is próbáltam másnak megfelelni de mostmár nem érdekel.Élj a mának.:D én úgyvagyok vele..majd rájössz ha nem jó neked és abbahagyod..nem kell az életben semmit megbánni..Inkább élvezd amíg van mit:) legalább nem 20-30 évesen éled ki a tini korod.:"D "Minek komolyan venni az életet, ha az élet egy képzelt kaland, amiből sosem kerülünk ki élve." ( Bob Marley)

na ennyi voltam,tetszik nemtezszik másnak,a kérdezőnek írtam nem aztvárom hogy mások visszaszóljanak hogy ez nem helyes.

puszi(K)

2012. máj. 28. 14:30
 13/24 A kérdező kommentje:
uccso komizo.; köszi,még ez wolt a legértelmesebb hozzászolás.:))100%ig egyetértek.;)^^.
2012. máj. 28. 17:27
 14/24 anonim ***** válasza:

:\\\\\\

cigi.... szerintem elég bőven az egyetemistáktól, hogy szétdobálják a csikket és rongálják a tüdejük. cigizés nélkül is ki lehet élni a tinikort, csak másképp -.-

alkohol.... végülis... annyira nem vészes, ha nem issza rendszeresen részegre magát. amúgy meg semmi baj vele.

fültágító... ha neki tetszik akkor felőlem oké :3 minden esetre, az én fülembe nem fognak lakatot rakni a trollok :DDD amúgy ha kiveszed a tágítót hülyén néz ki a füled. én tuti ki nem próbálnám :\

hajfestés.... ha nem zöldre -vagy egyéb szokatlan színűre- festi, akkor nem gond. ha meg nem tűnik föl, akkor még okébb.

13/L

2012. máj. 28. 18:30
 15/24 anonim ***** válasza:

Sokan említették a fültágítóval kapcsolatban, hogy mi van, ha megunja az illető és ki akarja venni. Nem tudom pontosan hány mm-s fültágítóig igaz, de a kisebbek, ha kiveszik idővel összenő a lyuk. Meg van valami korrekciós műtét, gyakorlatilag összevarják a lyukat a fülön, ami magától már nem nőne össze.

Egy korábbi válaszoló voltam. 17/L

2012. máj. 28. 18:54
 16/24 anonim ***** válasza:

ez még mind elmegy, csak ne írnál v helyett w-t.

ma 14:30-as! az hülyeség, hogy a szülő olyan esetben egyáltalán nem felelős, ha a gyerek nem mondja el neki. mert már ebben is meglátszik a nevelés. amikor cigiztem, azt elmondtam a szüleimnek. nem örültek, de értem haragudtak, nem ellenem. amikor kipróbáltam a füvet, azt is elmondtam, megbeszéltük. mert megbízom bennük ennyire.

ha te úgy érzed, ezekkel titkolózni kell, akkor nincs olyan kapcsolatod a szüleiddel, amiben az ilyesmiket meg lehetne beszélni. ebben pedig már az ő hibájuk is, nem csak a tiéd.

ezt persze most eléggé nagy általánosságban írtam, titeket persze nem ismerlek, szóval lehet, hogy nincs igazam.

a másik, hogy a mának élni szerintem nem mindig van értelme. a jövőre is gondolni kell. ennyi erővel, akkor minek tanulsz, minek fejleszted a képességeidet? mert nem ártana, ha a jövőben olyan munkád lenne, amit szeretsz és lehetőleg keresel is vele elegendő pénzt. különben élhetsz majd a mának, csak miből.

persze, mindenki azt mondja, hogy majd időben rájön/ő úgysem szokik rá/ő úgysem lesz beteg. de mint azt magad körül láthatod, pl. rengetegen rászoknak a cigire. ha későn kapsz észbe (amire nagy esély van), akkor az már nem olyan szuper.

szerintem túl okosnak hiszed magad, csak nehogy a jövőben ráfázz. persze remélem majd idővel átlátod a dolgokat.

tudom, hogy nem akartad, hogy kommenteljük a válaszodat, de semmit nem bántásból írtam, remélem így rendben van:)

16/L

2012. máj. 28. 20:27
 17/24 anonim ***** válasza:

14:30 vagyok.

Na szóval kedves utolsó,az én családomról,és a szüleim neveléséről nem tudsz semmit,így ne hogy azt mond már nekem hogy az ő hibájuk is amit csinálok.Mellesleg igen úgy érzem titkolnom kell néhány ..miért.? családi ok,amiért kímélnem kell valakit a családban "megrázó/meglepő" hírektől betegsége miatt..

Amúgy részben neked is igazad van,és én se "oltásnak" írtam ezeket a válaszokat,csak mondtam..öö írtam.:)

Lehet hogy azt hiszed,hogy okosnak hiszem magam,és lehet is,de nekem ez az életstílusom..lehet hogy tényleg megfogom bánni,de ilyen az élet..:)

2012. máj. 28. 23:39
 18/24 anonim ***** válasza:

néhány dolgot*

utolsó voltam.

2012. máj. 28. 23:40
 19/24 anonim ***** válasza:

értem, ezért is írtam, hogy titeket nyilván nem ismerlek, ezért nem biztos, hogy rátok is igaz, ami írtam:)

még biztos tapasztalni fogsz sok mindent, változhat az is, ahogy a dolgokat látod (legalábbis az én esetemben így volt, én rengeteget változtam két év alatt, gondolom még fogok is:D)

de igazad van, a te életed, a te döntéseid:)

16/L

2012. máj. 29. 00:58
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező. ha szerinted az a legértelmesebb hozzászólás, melyben leírják neked hogy ne érdekeljen senki véleménye, mégis mi a bánatért teszel fel kérdést ide hogy mi a véleményünk rólad?

na mindegy.

2012. máj. 30. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!