Mit gondoltok egy olyan lányról. Többi lent.! (? )
azt, hogy nem feltétlenül baj, ha tizenévesen kitombolja magát.
meg azt is, hogy huszonévesen meg idősebben nagyon fogja bánni, hogy elfecsérelte a legjobb éveit önmaga fejlesztése helyett
Én azt,hogy a szülei nem tartják kontroll alatt és a lány se tudja,hogy mi a helyes út.Nagynak képzeli magát,miközben ettől nem lesz nagyobb,inkább tanulna,és alkohol helyett gyümölcslevet inna!A cigiről pedig személy szerint azt gondolom,hogy gusztustalan!Romlik tőle a fogad,büdös lesz a szád,rákos lehetsz tőle...stb A hajfestés pedig károsítja a hajat főleg ilyen idősen.Felnőtt korban seszínű lesz a haj!
13/L
Csatlakozom a 2. hozzászólóhoz.
Úgy "sajnálom" ezeket a lányokat akik így elzüllenek, és ilyen életet választanak.
Nem vagyok jó véleménnyel róluk, de igazából nem érdekel. Mondjuk, amikor hallom, hogy 'kicikiznek' amiért nem cigizem, ritkán iszom, nem festem a hajam stb., nevetek jót. De tényleg, szánalmas, ezen csak nevetni lehet. :D
17/L
Azt, hogy fogalma sincs ki ő és mit akar az életétől.
Mármint, nem mondom, hogy én nem cigiztem meg ittam ennyi idősen, de utólag csak azt tudom mondani, hogy semmi értelme sem volt. Mármint tényleg, visszanézve annyira de annyira gyerek voltam még, és tudom hogy akkor azt hittem nem, én MÁR 14 vagyok, azt csinálok amit akarok, pedig tényleg fogalmam sem volt semmiről...persze attól neked még lehet hogy van, nem azt mondom, csak szerintem egy 14 éves még akkor sem lehet "elég nagy" ahhoz, hogy el tudja dönteni hogy tényleg ezt akarja-e.
Az a baj, hogy ez az a kor, amikor úgy érzed már kész vagy, úgy élsz ahogy akarsz, neked nem mondhatja meg senki mit csinálj, te mindennel tisztában vagy, de e mellé az elszántság mellé sajnos még nem párosul az a tudás, amit csak az évek alatt szerzel meg. hiányzik az "élettapasztalat" vagy mi. Szóval tényleg ki kell próbálni dolgokat, és jó is ha kipróbálod, csak azt mondom gondold át, és ne nagyon ess túlzásokba, mert lehet hogy később majd megbánod, mikor 23 évesen tüdőrákos leszel, vagy májbeteg, vagy kihullik a hajad, vagy ilyesmi.
Semmi különöset. Ezekkel még csak nem is egyedi, nagyon sok tizenévesre ráillenek azok a dolgok, amiket felsoroltál.
Azért elmondom ezekről a dolgokról a véleményem.
Cigi. A dohányzás Magyarországon eléggé gyakori jelenség, én úgy látom, főleg a fiatalabbak körében. Itthon tele van a föld csikkekkel, Bécsben pl. ilyesmit nem láttam, dohányzó embereket is alig. De hát ez van:D
Egy darabig én is cigiztem, igazából szeretem. Egy ideje leálltam vele, mert jobb dolgokra is tudom költeni a pénzemet, ettől még fogok néha cigizni, de úgy gondolom jobb, ha nem szórakozok azzal, hogy eseleg sikerül rászoknom. Neked sem kéne. Alkalmanként oké, de egyébként hanyagold, szerintem.
Az alkohol, hát szerintem talán egy kicsit fiatal vagy még hozzá, de végül is mindegy, ki kell próbálni a dolgokat, egy idő után csak rájössz, hogy nem érdemes túlzásba vinni.
A fültágító szerintem jól néz ki, bár nekem nincs, ezzel max annyi lehet a baj, hogy ha kiveszed, nem néz ki majd túl esztétikusan a füled, mondjuk lehet, hogy ezt rosszul tudom, de nincs személyes tapasztalatom:D
Hajfestés, hát ez sem ritkaság mostanában. Hogy jó-e, az attól függ, hogy milyen színűre festeted. Ha jól áll, akkor nincs vele különösebb gond szerintem. Én két évig festettem feketére a hajam, mert az tetszett, most lettem újra barna (na az is egy szép procedúra volt:D), és mindenki azt mondja, hogy ez sokkal jobban áll. Utólag nem festetném be, mert elég nehézkes visszakapni az eredeti hajszínemet, főleg mert hosszú hajam van. De ha neked jobban tetszik a festett hajszíned, és pozitív visszajelzéseket kapsz, akkor oké.
Hát nagyjából ennyi:D Úgy gondolom, hogy a cigivel/alkohollal még várhatnál pár évet, de úgy is csinálod, mert jó vagy nem jó manapság már mindenki fiatalon elkezdi ezeket. Néha van egy olyan érzésem, hogy ez nem a legjobb, mert néhány emberkének kb. ezek körül forog az egész élete, pedig sokkal érdekesebb dolgokkal is lehet foglalkozni. Nem azt mondom, hogy teljesen hanyagolni kell ezeket, mert alkalmanként nyilván simán belefér. Na de mindenkinek szíve joga:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!