Mit gondoltok a Playboy parfümjeiről?
Figyelt kérdés
Ti használtátok már valamelyiket, ha igen melyiket?2012. máj. 27. 17:21
1/9 anonim válasza:
Nekem a Playboy a kedvencem, tobbet is kiprobaltam, de a legjobbak sztem a Miami es a Hollywood, de nekem szemely szerint inkabb a Miami jon be.
2/9 anonim válasza:
nekem a dezodor a kedvencem a play it lovely
3/9 anonim válasza:
Nem az én világom az illatuk sajnos!
4/9 anonim válasza:
Play it lovely, Play it sexy és Play it spicy is kapható dezodorban és parfümben is. Mindegyik nagyon finom! :)
5/9 anonim válasza:
Ismerősét próbáltam ki, olcsó, közönséges hatást kelt.
6/9 anonim válasza:
Nem túl kifinomult illatok! Olcsó kölnire emlékeztetnek.
8/9 anonim válasza:
Ha muszáj választanom, akkor a Play It Sexy. Utálom ezeket az olcsó hatású kölniket.
9/9 anonim válasza:
A Super Playboyt és a Play it sexyt nagyon szeretem, imádom a pacsulit és a szantálfát is, meg persze a gyümölcsillatokat *-* olyan közepesen tartósak szerintem, nem a legjobbak, de egyrészt EDT-k, másrészt olcsók.Én szeptember végén vettem egy üveggel az Aréna Plázában a Rossmannból, 2600 Ft volt asszem, és a napokban fogyott el.Most a DM-ben akciósan 1800 Ft-ba került, ami szerintem abszolút megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!