Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A férfiak a való életben (nem...

A férfiak a való életben (nem a magazinok nézegetése közben) melyik nőket tartják vonzóbbnak? Képpel

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Nem a bőrszín, hajszínre gondolok, hanem az első kép a tipikus modell alkat, a második meg értelemszerűen nem az, de azért nem kövér, vagy túlsúlyos, elhízott nők, hanem tök átlagosak.

2012. máj. 27. 15:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a második kép is rendesen túl van retusálva, szerintem mindkét képen jó nők vannak, és a másodikról sem jutna eszembe az, hogy van rajtuk felesleg. Jó lenne, ha az átlag ilyen lenne.
2012. máj. 27. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Az átlag nő baromira nem ilyen:)
2012. máj. 27. 15:12
 3/12 A kérdező kommentje:

Próbáltam olyan képet keresni amin átlagosnak kinéző nők vannak akik nem halál izmosak, szálkásak, nem is olyanok hogy zörög minden csontjuk, hát ha ez most egy retusált képpel sikerült akkor így sikerült:))

Olyan normális súlyú embereket kerestem fotón, de hirtelen csak ezt találtam, a lényeg az talán lejön belőle.

2012. máj. 27. 15:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Akkor milyen az átlag nő? :) Én ezt értem alatta akiken nem tökéletes, vonalzóval tervezett minden, hiszen mondjuk vastagabb a derekuk, a combjuk, nagyobb a mellük mint arányos lenne elvileg (hangsúlyozom elvileg).
2012. máj. 27. 15:14
 5/12 anonim ***** válasza:

A "férfiak" nem külön faj, nincsenek normázva, ezért egyeseknek a vékonyabb, másoknak a teltebb alak tetszik, van, akinek a kimondottan kis mell tetszik, van, akinek a nagyok, van, aki szereti a széles csipöt, van, akinek meg nem tetszik.

Ha valaki nem extrém kövér vagy sovány, akkor lesz olyan férfi, akinek éppen úgy tetszik.

De ha egy férfinak kizárólag a kinézet számit, akkor azzal nem érdemes kezdeni. Ugyanis mindenkinek változik az alakja és ha a férfinek az a legfontosabb, akkor csak idö kérdése, mire nem fog tetszeni.

2012. máj. 27. 15:31
 6/12 anonim ***** válasza:
milyen az átlag nő? kimész az utcára, és csak olyat látsz. A nők 99%-a átlagos. És a pasik vonzónak tartják a modell alkatot, viszont az átlaggal vannak, az átlagba szeretnek bele. tudod, baromi jó autó a ferrari, de otthonra nem kéne.
2012. máj. 27. 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Kinek nem kéne Ferrari otthonra? Annak, aki nem engedheti meg magának......
2012. máj. 27. 15:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha megengedhetném magamnak, buszt vennék. Van három gyerekem. Ferrarit pedig már vezettem, gyors, ez tény, de nagyon ráz, és kemény a váltója. pontiacnak dettó. Szóval ha lenne rá pénzem sem kéne. Ja, és magyarországon belül az útviszonyok sem a ferrárikra lettek kitalálva.
2012. máj. 27. 15:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az elsőn se a tipikus modell alkat van, hanem az is átlagos, vékony nők.

Mindkettő vonzó

2012. máj. 27. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:
elöző: de tipikus modellalkat, miután mind modellek, még hozzá a Victoria'Secret-nél..
2012. máj. 27. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!