A férfiak a való életben (nem a magazinok nézegetése közben) melyik nőket tartják vonzóbbnak? Képpel
Nem a bőrszín, hajszínre gondolok, hanem az első kép a tipikus modell alkat, a második meg értelemszerűen nem az, de azért nem kövér, vagy túlsúlyos, elhízott nők, hanem tök átlagosak.
Próbáltam olyan képet keresni amin átlagosnak kinéző nők vannak akik nem halál izmosak, szálkásak, nem is olyanok hogy zörög minden csontjuk, hát ha ez most egy retusált képpel sikerült akkor így sikerült:))
Olyan normális súlyú embereket kerestem fotón, de hirtelen csak ezt találtam, a lényeg az talán lejön belőle.
A "férfiak" nem külön faj, nincsenek normázva, ezért egyeseknek a vékonyabb, másoknak a teltebb alak tetszik, van, akinek a kimondottan kis mell tetszik, van, akinek a nagyok, van, aki szereti a széles csipöt, van, akinek meg nem tetszik.
Ha valaki nem extrém kövér vagy sovány, akkor lesz olyan férfi, akinek éppen úgy tetszik.
De ha egy férfinak kizárólag a kinézet számit, akkor azzal nem érdemes kezdeni. Ugyanis mindenkinek változik az alakja és ha a férfinek az a legfontosabb, akkor csak idö kérdése, mire nem fog tetszeni.
Szerintem az elsőn se a tipikus modell alkat van, hanem az is átlagos, vékony nők.
Mindkettő vonzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!