Vannak itt férfiak, srácok akik fogyni akarnak? Mindig csak nők, lányok vannak.
Hogy néz ki a tv szerint a szép nő ?
40 kiló, kockás has stb.
Hogy néz ki a jó pasi ?
80 kiló körüli.
Ha egy nőn van 5 kiló túlsúly sokan mondják rá hogy dagadt. Ha egy pasin van 30 kiló felesleg az meg még elmegy a mackós pasi kategóriába ami csomó nőnek bejön :D
Szóval ez az egész így eléggé szemétség a nőkkel szemben.
Ez az oka annak hogy több nő akar fogyni.
Egyébként nekem tetszenek a szép gömbölyű nők.
Nem arra gondolok amikor mindenfelé lóg a zsír.
De sok lány van aki azt mondja magára hogy dagadt.
Én meg azt mondom rá hogy tökéletes :)
Viszont nézz szét kicsit a hogy szedjek fel 120 kiló izmot témában. Ott már találsz pasit bőven :D
Mindkét nemnek megvan a maga előnye és hátránya.
Minden dolognak 2 oldala van.
Attól, hogy a média szerint a 40 kilós nő a szép, még a férfiak nagy része nem így gondolja....
A nőkön nem az az 5 kiló számít! Ami számít, az az igénytelenség! Mikor a nőt magát is zavarja, hogy tehetetlen a saját kinézetét illetően, mert lusta - na ez már inkább taszító tud lenni. Ha valaki boldog a bőrében úgy, hogy van rajta 5-10 kiló plusz, azzal semmi gond. De mutass nekem olyat, aki ezzel így van... ha pedig a nők a médiából merítik az ideákat, akkor a férfiaknál ez miért bűn? A nő vágyakozik a 40 kilóra meg a kockahasra, de a férfinek meg nem nézi el, ha az nem akar 60-70 kilós nővel lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!