Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottátok már, h.2060-RE elfog fogyni a férfiak száma, és a nők veszekedni fognak a pasikért, mert kevesebben vannak?
az a lényeg, h. tudósok kiszámolták, h. 2060-ra annyira kevesen lesznek a férfiak, mivel elszaporodtak a női genetikák, (több nő van, és lessz)
h. 2060-ban majd egy csomó nő maga, marad, pár nélkül(férfi pár nélkül) mert nem lessz számszerűen az aki a párja lehetne?
TE KIVEL ÉLNÉL, EGYEDÜLLENNÉL VAGY ÁTVÁÁLTANÁL LEZBIVÉ?
ÉN:inkább kitartok a párom mellett, és nem engedem el!!♥
jah légyszi írjátok korotok, nemetek, és h. te mit csinálnál?
PLS:-)
sztem ilyen nemlesz:D deha lesz is, énmár rég férjezett leszek, unokákkal, úgyhogy nemkell ettől tartanom.
24L
Nem fognak elfogyni, pláne nem ilyen hamar. Egyenlőre ott tartunk, hogy ugyanannyi nő születik a világban mint férfi, csak éppen a férfiak hamarabb halnak meg.
Pláne azokután nem fognak elfogyni, hogy az ember már megválaszthatja a gyermeke nemét.
Nem kell mindent elhinni amit a neten olvasol. A H1N1-ből is így lett tömeghisztéria.
utolsó válaszoló(h1n1-es) én ezzel tisztában vagyok, de eg teljesen ártalmatlan feltevést írtam ki!!!!!!
nem volt muszáj válaszolnod sem, csak játszadozzatok egy kicsit a gondolattal mi lenne ha ...stb....:-)jah am én bizti nem oltom be magam, mert ez is csak egy hülyeség, pénzszerzési baromság, még azt sem biztos, h. hat ellenne, ennek ellenére 2 hét és lehet oltattni!!! de még nem is bizti h. jó ellene, nah ez is ilyen!!
pff erre gondoltatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!