Lányok/nők! Mennyi energiát, odafigyelést igényel az, hogy fenntartsátok a számotokra ideális alakot, testsúlyt?
Heti 5-ször 40 perc futás, 100 felülés. Kenyeret, péksütit nem eszem, sem cukrot, sok zöldség, gyümölcs.
De nekem most nem megtartani kell, hanem lefogyni 68 kilóról 55-re..elég nehéz feladat, de addig 0 önbizalmam lesz, szóval muszáj..
Ha egyszer lefogyok, megpróbálok többet nem elhízni.
25 éves koromig semmit, konkrétan bármit és bármennyit ehettem, akkor is vékony voltam.
Azután terhes lettem és valami hihetetlen szénhidrát-éhség lett úrrá rajtam! Pl. még magamnak is szégyellem bevallani, de képes voltam egyedül megenni egy egész kalácsot 1 liter tejjel! Az utolsó 3 hónapban szinte csak gyümölcsrizsen éltem. Vagy ha nem szénhidrát, akkor gyümölcs, pl. 1 kg mandarin vagy 2-3 banán :)
A védőnő csak a cukorbetegséggel riogatott, de mivel az mindig éppenhogycsak elérte az alsó határt (4 körül), én csak körberöhögtem.
Meg is lett a következménye, ugyanis vagy 16 kg felszaladt rám, ami pont azzal az 5 kilóval több az ajánlottnál, ami rajtam maradt immáron 5 éve...
Igaz, közben lett még 1 gyerekem. Vele is annyit híztam, viszont az hamar le is ment.
Csak ez a fránya 5-ös maradt, igaz nem is teszek meg mindent azért, hogy elhúzzon a búsba :)
Talán azért, mert egyrészről így is mindenki dicsér, hogy milyen jól nézek ki és nem hiszik el, hogy 2 gyerekem van. Másrészről pedig rettenetesen imádok enni és nem tudok semmiről sem lemondani, főleg az édességekről!
A mozgásra kéne újra rávenni magam, de ahhoz meg rettenetesen lusta vagyok és sajnálom rá az időt. Mármint azért, mert mióta újra dolgozom, jóval kevesebbet vagyok a gyerekeimmel és akkor még abból a kevésből vegyek el?
Szóval, hogy a kérdésre is válaszoljak: nekem kb. napi 1 óra mozgás kéne és szénhidrát-szegény diéta.
Mindkettő lehetetlen :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!