Segítseteeek! Milyen ruhába legyek?
Figyelt kérdés
Szóval ma fog átjönni hozzám egy fiú és msot fogunk összejönni. egeydül vagyok itthonn mert 'beteg' vagyok. Mit vegyek fel, vagy csak normálisan maradjak abba amibe itthon vagyok??. És ha nem lessz esetleg téma miröl beszéljün.?2012. máj. 25. 08:24
1/4 anonim válasza:
és azt te honan tudod, h most fogtok összejönni?:D ez aranyos volt, mindenesetre sok sikert :P kérdésedre válaszolva: ha van egy bővebb nadrágod, (nem az a baszaratós) akkor nyugodtan vedd fel, tudod, olyan mint egy pizsinadrág. hozzá egy ujjatlan póló. tehetsz fel még egy kis natúrsminket is, de ne alapozz, inkább szemspirál, barna szemhéjpúder, szájfény , ennyi és mindig lesz téma, amiről tudtok beszélni :DD
2/4 anonim válasza:
Szerintem egy farmert vegyél fel és egy egyszerű felsőt/topot :)
3/4 anonim válasza:
ne öltözz túl mert az túl levágós:)) Vedd fel a legcsinosabb topodat meg a legcsinibb farmerodat az elképzelhető otthonra,de most felvennél egy miniruhát akkor az levágós lenne hogy miatta öltöztél csak ki:)
Lesz biztos téma ne aggódj,az jön magától! Bonts egy sört,vagy üveg bort az oldja is a hangulatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!