Melyik az a testrész amit a legjobban szeretsz magadon és melyik az, amelyiket nem? És miért?
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 21:17
11/12 TijuMK válasza:
Hmm a legjobban 3 testrészem szeretem és nem is tudnék sorrendet megállapítani közük, ezek a melleim, a szempillám és a szemem. Mert a mellem nagy, bár ez nem mindig jó pl futásnál 2sportmelltartó és társai... de összességében azért hálát adok Istennek érte. A szempillám mert hosszú és sok. A szememet meg azért mert zöld és bár szeretném azt mondani hogy ez ritka de a 2 legjobb barátnőmé is az úgyhogy ez sem lenne igaz.
Amit nem szeretek az a combom mert hiába izmos és dolgozok rajta kemény órákat minden nap mindig összeér legfelül és ezzel teljesen az idegeimre megy, no de a plasztikai sebésznek is meg kell valamiből élnie ami késik nem múlik:)
12/12 A kérdező kommentje:
Szerintem a zöld a legritkább szemszín, és ha az én ismerőseim szemszínére gondolok akkor is csak ezt tudom mondani neked :)
2012. máj. 27. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!