Melyik az a testrész amit a legjobban szeretsz magadon és melyik az, amelyiket nem? És miért?
rajtam szinte nincs is olyan, amire azt tudnám mondani hogy tökéletes :(
valami hibát mindig találok.
20/L
legjobban:szempilláimat
legkevésbé: melleimet
legjobban: szemöldök (mert szép ívű, vastag s fekete), száj (telt és pici), szem (mandulavágású)
legkevésbé:láb (túl rövidek), haj (gyenge, vékonyszálú).
legjobban: szempillák(mikor kispirálozom felérnek a szemöldökömig,mindenki azt hiszi, hogy műszempilla!:D ),szép formájú szemöldök,a hosszú fényes barna hajam(bár vékonyszálú sajnos),a mellem-de csak akkor mikor izgalmi állapotban van(de csak akkor!),a fenekem(pedig narancsbőrös :D )
amit nem szeretek: hurka a hasamon,felkarom,lábujjaim,lábfejformám
A kezemet szeretem, mert szép, hosszú ujjaim vannak. A hasamat is szeretem, mert szép vékony. A bokámat nem szeretem, mert nagyon vastag.
De úgy átlagban mindennel meg vagyok elégedve. :)
szeretem az ajkaim, mert teltek, a szemöldökömet én is (bár ez nagyrészt a kozmetikusom érdeme), az alakom ill alkatom (vékony vagyok, formás és nehezen hízom).
a melleim lehetnének nagyobbak, a hajam erősebb...ennyi.
Talán a szemem de az se annyira ja és a mellem
16/L
Szeretem, hogy a hajam hosszú és nagyon erős, vastagszálú. Ennek ellenére utálom, hogy barna, az túl átlagos, az első adandó alkalommal befogom festeni sötétszőkére.
Szeretem a szemeimet, hogy rikító, egyedi világoszöldek. Bár ha kék lenne jobban örülnék.
Szeretem, hogy kiszempillaspirálozva elérnek szinte a szemöldökömig a pilláim, viszont azt ne, hogy nélkülük szőke az összes.
Szeretem magát az arcomat, szerintem gyönyörű, arisztokratikus-arrogáns arcom van.
Szeretem, hogy formásak a lábaim és nem görbék. Viszont gyűlölöm őket úgy alapjáraton, hiszen a 43 kilóm ellenére is husisak.
Szeretem a hasamat, hogy van derekam, bár egy kicsit azért nyugodtan lehetne vékonyabb is, de hasam lapos és pont, aminek igazán örülök.
A fenekem formás és kicsi, nagyon tetszik, bár nem feszes.
Szeretem hogy hófehér a bőröm.
Tetszenek a melleim mert szépek, kicsi bimbóudvarral, viszont maga az egész kicsi, ami szerintem nem túl vonzó.
Nem szeretem a magasságom, örülnék, ha 175 centi lehetnék, ehelyett csak 164 vagyok. Nem modellkedés céljából mert az semmi pénzért nem lennék, csak mert az tetszik, és pont.
Köszönöm a válaszokat, igazából csak kíváncsiság képpen kérdeztem ezt és örülök hogy válaszoltatok :)
első: nagyon ritka az olyan ember aki tökéletes, sőt! nincs is olyan
utolsó: szerintem annak ellenére, hogy volt egy jó pár dolog amit nem szeretsz magadon te nagyon magabiztos vagy és ezt jó értelemben mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!