Mi az amit a legjobban szeretsz és legjobban utálsz magadon?
Figyelt kérdés
:)
én pl:
legjobban szeretem: lábak
legjobban utálom: a kezelhetetlen hajam
2012. máj. 20. 10:34
1/19 anonim válasza:
legjobban szeretem: arcom
legjobban utálom: combjaim
2/19 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy lehet indokolni is, hogy miért, de természetesen nem muszáj :)
2012. máj. 20. 10:44
3/19 anonim válasza:
az arcomat azért, mert azzal elégedett vagyok és pozitív visszajelzéseket is kapok és szerencsére alig van 1-2 pattanásom, a combomat meg azért nem szeretem, mert nem elég feszes és van még rajta mit dolgozni. :) 16/L
4/19 anonim válasza:
Amit legjobban szeretek: az alkatom. Vékony vagyok, de mégsem túl vékony, könnyen izmosodok, formás vagyok, olyan tipikusan pont jó a testem. Ami utálok: a bőröm és az orrom. Elég sok pattim volt/van és emiatt kicsit foltos az arcom meg heges, az orromat pedig ha profilból nézzük, van rajta egy "hupszli". :D
5/19 anonim válasza:
4#-es választ mintha csak én írtam volna. lehet, hogy ikrek vagyunk? :D
L.18
6/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkit felpontoztam. :)
2012. máj. 20. 12:44
7/19 anonim válasza:
Legjobban: lábaim, szám
legkevésbé szeretem: orrom, hasam
8/19 anonim válasza:
Legjobban szeretem: arcom és a hajam
Legjobban utálom: a hasam, mert jó nagy
9/19 anonim válasza:
Szeretem: melleim, szemem (ázsiai beütés:))
Utálom: hasam, orrom
10/19 anonim válasza:
A legjobban a számat szeretem, mert vastagok az ajkaim. Valamint a melleimet, mert bár kicsik, de formásak, feszesek, eddig senki se panaszkodott rá, soha nem kaptam olyan visszajelzést, hogy lehetne nagyobb.
Amit nem szeretek, az a talpam, mert lúdtalpas vagyok sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!