Csini vagy, de a ruha valahogy nem áll jól. Egy hastáncos, Seherezádé ruhában megnéznélek. Komolyan! :)
Az alakod miatt jól meg kell válogatnod, mi áll jól, de ha jól választasz, az sokat számít majd.
Óóó, éreztem én hogy félreértés és sértődés lesz belőle. :DD
Pedig csak válaszolni próbáltam a kérdésre.
Bár a fotókon nem igazán látszik jól, de szerintem enyhén telt, vagy izmos vagy (ezt nem tudom eldönteni.) De úgy tűnik, magas is vagy hozzá, szóval nem igazán gond, szerintem arányos az alakod. De ez a ruha (ahogy előttem is sokan említették) valahogy nem az igazi, ez csak kimondottan vékony nőkön áll jól, szerintem. Viszont komolyan kíváncsi lennék egy fátyolszövetes, hastánc-szerű ruhára rajtad, mert az láttatni engedné az izmos lábad, kiemelné a magasságod, meg az arányaid. Tudom, nem abban kell utcán mászkálni, csak ilyen fotókra.
Na, szóval a lényeg, hogy magasnak, izmosnak, arányosnak tűnsz. Ezt próbáld kiemelni, láttatni. :)
Mikor jönnek az új fotók? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!