Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed rólam? Tetszem...

Mi a véleményed rólam? Tetszem? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. máj. 24. 06:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Csini vagy, de a ruha valahogy nem áll jól. Egy hastáncos, Seherezádé ruhában megnéznélek. Komolyan! :)

Az alakod miatt jól meg kell válogatnod, mi áll jól, de ha jól választasz, az sokat számít majd.

2012. jún. 26. 14:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Ezt nem igazán értem...Mi a baj az alakommal?Illetve milyen alakom van,hogy meg kell válogatnom mit veszek fel?
2012. jún. 28. 15:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Óóó, éreztem én hogy félreértés és sértődés lesz belőle. :DD

Pedig csak válaszolni próbáltam a kérdésre.

2012. jún. 28. 15:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Neeem,dehogyis!Nem sértődtem meg,csak kíváncsi vagyok mások szemében milyen az alakom.Leírnád,hogy milyennek látod?Telt vagyok?Vagy pocakos?Vagy esetleg vékony?Nem értem,tényleg!
2012. jún. 28. 19:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Bár a fotókon nem igazán látszik jól, de szerintem enyhén telt, vagy izmos vagy (ezt nem tudom eldönteni.) De úgy tűnik, magas is vagy hozzá, szóval nem igazán gond, szerintem arányos az alakod. De ez a ruha (ahogy előttem is sokan említették) valahogy nem az igazi, ez csak kimondottan vékony nőkön áll jól, szerintem. Viszont komolyan kíváncsi lennék egy fátyolszövetes, hastánc-szerű ruhára rajtad, mert az láttatni engedné az izmos lábad, kiemelné a magasságod, meg az arányaid. Tudom, nem abban kell utcán mászkálni, csak ilyen fotókra.

Na, szóval a lényeg, hogy magasnak, izmosnak, arányosnak tűnsz. Ezt próbáld kiemelni, láttatni. :)

Mikor jönnek az új fotók? :DD

2012. jún. 29. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!