Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed rólam? Tetszem...

Mi a véleményed rólam? Tetszem? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. máj. 24. 06:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A ruha előnytelen,meg ez a széles vigyor is.
2012. máj. 24. 07:10
 2/15 anonim ***** válasza:
elég aránytalan az alakod vagy lehet csak a ruha előnytelen, a fejed meg nem szimpatikus, beképzeltnek is tűnsz. Összességében 5/10.
2012. máj. 24. 07:36
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket.A ribit kikérem magamnak!
2012. máj. 24. 13:12
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát... az ágyad tetszik jobban, nem te, bocsi.

Szép vagy, és semmilyen. A stílus nem illik hozzád. A jelzőket meg kikérheted magadnak, de tényleg úgy öltözöl, felteszed ide a kihívó képeidet, szóval nem értem, miért háborodsz fel. Szerintem gondold át azért.

A hajaddal kezdj valamit, mert uncsi stréberes, a ruhád meg közönséges, és előnytelen az alakodhoz. A kettő együtt meg nevetséges. Az arcoddal nincs bajom, de hasra sem esek a szépségedtől. A szemöldököd nem tetszik. Valami normális ruhában, természetes képen biztos szimpatikusabb lennél és jobban tetszenél, így nagyon nem.

2012. máj. 24. 14:19
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem tetszel. Nincs veled semmi gond.
2012. máj. 24. 17:14
 6/15 anonim ***** válasza:
59%

Először egyon fekve, majd "szexin" a szekrényhez simulva mindenki ribinek tűnik. Szóval te is. És szerintem mindenki ezt gondolná.

Plusz én is azt mondom, hogy a stílusodon kívül hajad és a ruhád is nagyon előnytelen.

2012. máj. 24. 18:16
 7/15 anonim ***** válasza:
ágyon*
2012. máj. 24. 18:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem szép a mosolyod és jól nézel ki. Nem tudom miért ribiznek páran. Nekem ez még nem is olyan túlzottan pózolós kategória.
2012. jún. 5. 15:42
 9/15 laci911 ***** válasza:
Nagyon hasonlítasz egy Aninat nevű lanyra nagy kihívóan viselkedig kedves csaj meg minden de ha te is meg ő is egy ráfeszülős ruha van rajta akkor valószinüleg nem magára a személyre lesz valaki kíváncsi hanem a kinézetére ...ami jó dolog de ne csak az fogjon meg .Ha meg ha nagyon arra akarsz menni ,hogy csak sexre legyél jó akkor egy fasza kozmetikus meg lehet látogatni egy Duagleszt is ahogy el nézem elég tehetosök vagytok.
2012. jún. 17. 23:08
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem nálam készültek a képek
2012. jún. 18. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!