Szia! Én egy bevált módszert ajánlanék, a neten bukkantam rá, 2 nap után hatott.
"Sziasztok lányok. Meg szeretnék veletek osztani egy nekem már bevált módszert amivel nem egész egy hét alatt 2cm.t nőtt-duzzadt a mellem. Ezt a módszert emailen kaptam egy mellnövelő és egyéb termékeket árusító helyről. Akit érdekel szerintem próbálja ki ráadásul ingyen van.
Íme a leghatékonyabb gyakorlat:
Lélegezzünk mélyet és tartsuk benn a levegőt 6mp-ig eközben pedig szorítsuk össze a tenyerünkkel a mellünket. (Nem összenyomva középre. Csak markold meg. Befeded a két kezeddel a melled és összeszorítod, mint egy szivacslabdát. Mindkét kézzel külön-külön. De azért óvatosan. Nem szabad fájnia. ) Ha letelt a 6mp, fújjuk ki a levegőt, lazítsunk tenyerünk szorításán, és alulról felfelé irányuló mozdulatokkal finoman labdázzunk a mellekkel egy kicsit, (ezt úgy csináld, ahogy neked jólesik. De ezt is egyszerre. Csak lazítasz a szorításon és egyszerre labdázol vele, mindkét kézzel.) A gyakorlatot végezzük alkalmanként 6szor. Pár hét múlva látni fogjuk a hatást. Nos ezt a receptet kaptam.
most szedek szója lecitin kapszulát meg lenmagcsíra örleményt :) és vitaminokat hajam és mellem miatt is, revalid kapszula, közben más vitaminokat is, plusz sok tejet iszom és folyadékokat, igaz kávé is van benne de az tágítja ereket, mai jó a vérkeringésnek így a vérellátás miatt jó a mellnövekedésnek is, meg a hajnövekedésnek is, belsőleg minden jobban hat mint a hajra bőrre kenve, plusz szedek cypromix (majdnem fogamzásgátlót) pco mra, meg szedem a letroxot a pajzsmirigyemre (magas tsh azaz alulműködés)
én vékony vagyok, csak a csontozatom miatt vagyok fenékben meg combban erősebb, meg amúgyis hajlamosabb vagyok oda hízni, ha edzek alulra akkor vastagabb lesz de keményebb, ha felülre akkor meg soványabb
inkább eszek, de lugosító kúrát végzek közbe, teát iszom, meg mellmasszázst végzek, tornákat, szobakerékpár, plusz jóga egyénileg, azaz koncentrálok h jó legyen a vérkeringésem, a vitaminok tápanyagok rostok felszívódjanak, figyelek az étkezésre, mozgásra, friss levegő napfény legyen, megfelelő hőmérséklet, pihenés,
összpontosítok és hiszek benne hogy vékonyan feszesíthetem az izmaimat, bőrömet, közben hízhatok mellre, arcra is,
és hogy végre rendbejöjjek hormonálisan hogy később termékeny legyek, valamint bevonzom h a párom szemében vonzó legyen ak isugárzásom és hogy kívánjon szexuálisan és érzelmileg is, olyan ez mint a feketemágia, de mégis magam érem el h szeressen és nem becsapásból, ugyanúgy bevonzanám a pénzt, a jó karriert, egészséget mindent, pl elértem h ne legyek olyan fáradt, h legyen lelkierőm a nehéz helyzetekben, h felülkerekedjek a gátlásaimon, a féltékenységen, hogy jó ötleteket találhassak ki mikor szükség van rájuk, mindig akkor jött egy szabadságra küldés mikor fáradt voltam, beteg voltam, de nem akartam orvoshoz menni, hiányozni, mindig úgy alakult h a párommal többször együtt tudjak lenni mikor külön műszakban voltunk, mert vagy őt küldték szabira vagy engem, vagy el kellett mennünk fogorvoshoz vagy más ügyeket intézni, ezáltal otthon maradtunk, aztán találkoztunk és együtt elvégeztünk mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!