Eddig szkeptikus voltam azzal szemben hogy a fogamzásgátló növeli a melleket. De most már nem tudom mit gondoljak. Vélemény? Igaz lehet?
Eddig tényleg csak legyintettem ha valaki ezt mondta , és hülyének néztem azokat akik elhiszik...De mostmár nemtudom, mivel egyik barátnőm elkezdte szedni és tényleg nagyobbak lettek a mellei (eddig sem voltak kicsit azért...), és mondta hogy ez bizony a fogamzásgátlótól van.
Meg egy másik barátnőm is aki viszont tök vékony(tényleg nagyon vékony) és elkezdte szedni a fogamzásgátlót és egészen megnőttek a cicijei.Mondta is hogy csak ez az egy "mellékhatása" volt a fogamzásgátlónak.
Most akkor mi van ? tényleg nő tőle a mell?:O
Szia!
Én olyan 8 évig szedtem fogamzásgátlót.Kb 4-5-6 fajtát.A legutolsó fajtánál tényleg nőtt a mellem és ki is kerekedett,pedig alapból hosszúkás formájú és csak izgalmi állapotban volt kerekded:D
De sajnos mellé híztam és ekcémás is lettem.Már abbahagytam és le is fogytam,de a mellem nagyjából megmaradt,1mérettel és 1 kosármérettel hordok nagyobb melltartót:)
Viszont pl volt barátnőm,akinek ugyanattól a fajtától nőtt,amitől nekem nem változott semmi.
Szóval ez szervezetfüggő!
24N
ez érdekes. Akkor ezek szerint tényleg van akinek nő tőle, és nem is csak elvétve akad ilyen nő...Akkor miért mondják annyian, hogy a mell csak akkor nő ha az ember hízik vagy ha kés alá fekszik...fura..
köszi a választ :)
Hízol, attól nő. Gyógyszer->hízás->a szerencsésebbek csak cicire (én csípőre és hasra is meghíztam, pedig vékony alkat vagyok. De tény, hogy nekem is nőtt 1 méretet a cicim.
20L
a fogamzásgátlóban hormonok vannak, ami lehet hatással a melleidre növekedésére is, de csak simán hízásra is. ez attól, hogy milyen fajta a gyógyszer, és a szervezetedtől.
[legalábbis én így tudom]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!