Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Alacsony vagyok, mit tegyek?

Alacsony vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
163 centis törpe vagyok, nagyon rosszul érzem magam emiatt. Minden tömegben elveszek, és soha egy fiúnak se fogok tetszeni, mert olyan vagyok, mint aki visszamaradt a fejlődésben. Mit tegyek? 18/L

2012. máj. 21. 15:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
163 centi atomjó méret ahhoz hogy atomjó segged legyen , és ha mellé nem vagy csúnya de mondjuk átlagos és normálisan öltözködsz akkor az annyi én a legjobb nőket 1-2 kivétellel 163-169 között ismerem
2012. máj. 21. 23:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Emiatt egyáltalán ne aggódj :) Nekem is voltak gondjaim gimiben, hogy jaj de gáz, senki nem néz rám, stb... Most, 19 évesen, sikerült kipréselnem magamból össz-vissz 157 centit :D De nézd a jó oldalát: sokkal több minden előnyös neked ruhákból. Sokan cukinak tartják. Pld. én is a nagyon lányos, nőies ruhákat viselem, mert darázsderekam van és ahhoz formás csípőm. Nagyon előnyös alkat lehet egy alacsony lánynak!

És hidd el, észre vesznek... Én is feltűntem mindenhol, pedig nem magaslok ki ;) A barátom (immáron több, mint 1,5 éve) 182 cm és még nő :D De semmi gond nincs ezzel. Szerintem aranyos, ha egy lány kicsi.

Persze vannak bosszantó oldalak, néha rám taposnak tömegben, de ez mindenkivel előfordul :D Mondjuk tömegiszonyos vagyok, kerülöm az ilyen helyzeteket, ha lehet. És a magassarkút sem nagyon szeretem, bulikban elmegy, de én a természetes stílust szeretem, szép lábbelikkel, az pedig nem kizárólag magassarkú! :)

2012. máj. 22. 08:06
 13/16 anonim ***** válasza:

:D én 157 cm vagyok hónapokon belül 20 évesen.. és én nagyon szeretem hogy nem nőttem nagyra..:D

Ne a rossz oldalát nézd hanem a jót..:) Én mindig azt mondom: Legalább nem igazán van tőlem alacsonyabb fiú..:D

2012. máj. 22. 13:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Én 156 centis vagyok, szóval ha te 7 centivel magasabban törpe vagy, akkor én minek minősülök:)?

Amikor depiztem a magasságom, pnotosabban alacsonyságom miatt, azt mondogatták, hogy jóból keveset adnak. Sovány vigasz, de előbb-utóbb megszerettem. A fiúkat sem zavarta, hogy tökmag vagyok, aranyosnak tartják hogy ilyen kicsi vagyok. Ha nincs más megoldás, magassarkúzz. Én is azt teszem, bár kezdek leszokni az állandó viseletéről.

2012. máj. 22. 18:23
 15/16 anonim válasza:
A 163 centi még normális. Sok jó lány van, aki alig 170.
2012. máj. 23. 18:02
 16/16 anonim ***** válasza:
törpe vagy? én 155 cm vagyok :DD nagyon sok fiú az alacsony lányokra bukik ;)
2012. okt. 15. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!