Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Másnak is ilyen, vagy csak én...

Másnak is ilyen, vagy csak én reagálom " kicsit " túl?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, 172-3 cm és hozzá 47 kg. Mindenki mondta már, hogy híznom kéne még legalább 5-6 kg-t, mert nagyon vékony vagyok.. de amikor pl. felveszek egy rövidnacit/fürdőruhát.., és leülök a székre, akkor olyan kövérebb néz ki a lábam, mert ahogy ráülök olyan mintha "szétfolyna" és 2x akkorának tűnik. Tudom, hogy eleve ha leülök, akkor kicsit ducibbnak fog tűnni, de az én lábam télleg nagyon vékony, és mégis ilyen..bele se merek gondolni, hogyha felszedek még egy pár kilót, akkor mennyire duci lesz a lábam, ha leülök..A lábam vékony, de lehet hogy nem sportolok eleget vagy vmi, és azért a vékony lábam, az úgymond lötyögős, nem pedig feszes?
2009. jún. 26. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el edzeni rá, keress valamilyen jó sportot (lovaglást ajánlom) úgyis itt a nyár! Ha izmos, akkor nem fog "szétfolyni" :)
2009. jún. 26. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

tényleg fel kéne szedned úgy 5 kilót, de azt inkább izomban, mint hájban.

Sportolj! A lovaglás tényleg jó, nekem néha napokig izomlázam van tőle, ha hosszabb szünet után megyek.

És nagyon jót tesz még a tánc is :) nekem eléggé vastag a combom, de csak kicsit folyik már szét ,mikor leülök, mert eléggé beizmosodott a tánctól (hastáncolok amúgy, és sokkal izzasztóbb tud lenni, mint amilyennek tűnik, lovazni nem szoktam olyan gyakran :(

2009. jún. 26. 19:22
 3/4 A kérdező kommentje:
köszike a tippet. a második válaszólónak: felkéne szednem öt kilót, de inkább izomban.. azt hogy érhetném el? :)
2009. jún. 26. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Sportolásra gondolt szerintem:)
2009. jún. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!