Milyen az alakom? Fiúk, tetszik?
ma 10:22
Pont, hogy szülés után tudtam csak neki állni a dolognak (előtte analfabétaként álltam a dologhoz, és mivel arányosan oszlott el rajtam a felesleg, nem zavart. Most -15 kg a 19 éves súlyomhoz képest, én unom az általánosítást...)
10:22-es vagyok
Egyetértek a 11:58-assal, nincs olyan, hogy arányosan oszlik el.Ha valaki hájas, akkor hájas a hasa is, a combja is meg a segge is, ami elég baj.Ha meg csak a lábai kövérek,akkor még gázabb.Ez a csaj nem husis, vagy "hát van rajta 4-5 pluszkiló" típus, hanem egész egyszerűen dagadt.Nem kell szépítgetni, ha azt lehet mondani valakire, hogy sovány,akkor azt is lehessen, hogy dagadt.
Ha nem tetszik ez az alak simán megmondod, hogy nem jön be. Miért kell lekövérezni?? Remélem boldog napod lett tőle. Vagy ha beszólogatni tudok inkább kix-eled a kérdést és csókolom!
Szerintem meg jól nézel ki!
Akkor lefordítom, hogy a csökkentett értelmi képességekkel megáldott egyének számára is érthető legyen (Kim Kardashian, Chrisina Hendricks pl arányosan teltkarcsúak, Kesha-n meg kevesebb a felesleg, de baromi sz@rul oszlik el, úgyhogy van ilyen, max nem fér bele 1-2 lepkeagyba, de az már engem nem izgat...)
Terhesség előtti méreteim 104-72-104 voltak, ami arányos, mert homokóra.
Szülés után 106-82-106, ez már kevésbé tetszett...
Neki álltam diétázni, tornázni, most 96-71-96, ami kevesebb, de annyira nem arányos, mert a bordáim kiszélesedtek terhesség alatt, így a derekam is. De 2 mérettel kisebb ruhákba beleférek (38/M-L, 28-29 farmer a korábbi 32 helyett), ahhoz képest, hogy "utána már nem kapsz magadra ruhát"...
Szerintem ez még belefér, nem vagy dagi egyáltalán. (bár én lány vagyok).
Szülés után én is vékonyabb lettem, előtte 165/55 voltam, most 45 kg vagyok és végre úgy nézek ki ahogy mindig is szerettem volna, bármit felvehetek, 25 a méretem.
Szóval nem mindenki lesz szülés után elhízott, hagyjátok ezt a szöveget, a barátnőim akik szültek mind szép vékonyak lettek.
Ne hallgass senkire, így is csinos vagy szerintem.
24/N
Szerintem szép alakod van és ha tornázol egy kicsit tudod feszesíteni magadon. :)
szerintem a FÉRFIAK nem a páwa fiúkák :D jobban szeretik az ilyen lányokat mint a "deszkákat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!