Mit csináljak az álomcipővel? (magyarázat lent)
Van egy cipő interneten olcsóbban juthatok hozzá mint bolti áron sőt sokkal olcsóbban, nagyon régóta szeretnék olyat.
De 38-39es a lábam és a cipő 38as.Le van írva mekkora a belső talphossza az viszont ugyanakkora mint az én cipőimnek még fél centivel kisebb is az én cipőm, de a boltba felpróbáltam egy olyat ami neten van 38as az meg kicsi:(
Nem tudom mi legyen mert centire meg jó ahogy leírta az eladó.
ha ugyanannak a márkának ugyanzon modelljét próbáltad, amit a neten láttál, és kicsi, akkor valószínűleg a netes is kicsi lesz.
amikor én rendeltem cipőt, akkor ahonnan rendeltem, ingyen kihozták és ha nem lett volna jó rám, ingyen vissza is vitték volna.
Kérdezd meg, hogy hajlandó e arra, hogy ha nem jó rád, akkor visszaküldöd a cipőt, és a postát állod.
Így kb 1000-1500 forintot buksz (mert egyszer kifizeted hozzád a postát, aztán meg vissza az eladóhoz) de legalább nem marad a nyakadon egy olyan cipő, amit nem tudsz hordani.
Igen ugyanaz a márka minden ugyanaz.
Csak ami neten van használt és azért gondolom h már biztos ki van tágítva vagy valami:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!