Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak az álomcipővel?...

Mit csináljak az álomcipővel? (magyarázat lent)

Figyelt kérdés

Van egy cipő interneten olcsóbban juthatok hozzá mint bolti áron sőt sokkal olcsóbban, nagyon régóta szeretnék olyat.

De 38-39es a lábam és a cipő 38as.Le van írva mekkora a belső talphossza az viszont ugyanakkora mint az én cipőimnek még fél centivel kisebb is az én cipőm, de a boltba felpróbáltam egy olyat ami neten van 38as az meg kicsi:(

Nem tudom mi legyen mert centire meg jó ahogy leírta az eladó.

2009. jún. 25. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ha ugyanannak a márkának ugyanzon modelljét próbáltad, amit a neten láttál, és kicsi, akkor valószínűleg a netes is kicsi lesz.

amikor én rendeltem cipőt, akkor ahonnan rendeltem, ingyen kihozták és ha nem lett volna jó rám, ingyen vissza is vitték volna.

2009. jún. 25. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg, hogy hajlandó e arra, hogy ha nem jó rád, akkor visszaküldöd a cipőt, és a postát állod.

Így kb 1000-1500 forintot buksz (mert egyszer kifizeted hozzád a postát, aztán meg vissza az eladóhoz) de legalább nem marad a nyakadon egy olyan cipő, amit nem tudsz hordani.

2009. jún. 25. 20:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen ugyanaz a márka minden ugyanaz.

Csak ami neten van használt és azért gondolom h már biztos ki van tágítva vagy valami:):)

2009. jún. 25. 20:09
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippet:)
2009. jún. 25. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
hát max ha meg is veszed valamelyik licitálós oldalon eladod...
2009. jún. 25. 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem annyit nem tudott az tágulni, hogy most belemenjen a lábad. Válassz másik álomcipőt vagy majd találsz máshol. Nekem is volt sok ami tetszett rossz volt, hogy nem lehet nálunk kapni pedig nagyon vágytam rá. De ki lehet bírni ezt is.
2009. jún. 26. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!