Nagy a hasam? (KÉP)
Figyelt kérdés
Szerintetek is nagy a hasam? Nem tudok mit tenni vele futok , felülést végzek és semmi minden egyéb jó rajtam csak a ahsam nagy felülés után meg fáj a belem nagyon. Már nagyon idegesítő...
kép webkamos nem csúcsminőség..
2012. máj. 12. 13:45
21/27 anonim válasza:
ez óriási.. itt nincs olyan hogy arányos meg aránytalan, aki kövér az nem túl szép, mivel egészségtelen kategória ez már, nem csak "telt".
diéta, zsírégető mozgás
23/27 anonim válasza:
Nem lehet, hogy sérved van te jólány???
Menj dokihoz, ha minden rendben akkor égesd a zsírt :D
24/27 anonim válasza:
Attól függ szerintem, hogy a képen csak úgy van, vagy kinyomod. Mert ha csak úgy van, akkor bocsi, de eléggé. Ha kinyomod, akkor nagyjából normális lehet.
25/27 A kérdező kommentje:
nem nyomom ki ekkora a belem
2012. máj. 15. 22:58
26/27 anonim válasza:
Na ezt nevezem én igazi szép, nőies testalkatnak! :) Nagyon szép! :) IGAZI NŐIES NŐ VAGY! :)
27/27 anonim válasza:
Most milyen a hasad, Lefogytál. Nekem tetszettél így is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!