Nagy a hasam? (KÉP)
Figyelt kérdés
Szerintetek is nagy a hasam? Nem tudok mit tenni vele futok , felülést végzek és semmi minden egyéb jó rajtam csak a ahsam nagy felülés után meg fáj a belem nagyon. Már nagyon idegesítő...
kép webkamos nem csúcsminőség..
2012. máj. 12. 13:45
11/27 anonim válasza:
A hasad csak diétával fogod tudni kisebbíteni...Izmosítani pedig sporttal...De csak sporttól nem lesz kisebb a hasad sajnos.
12/27 A kérdező kommentje:
hát de így sem eszek sokat ... meg néha kemény nagyon a hasam
2012. máj. 12. 15:33
13/27 anonim válasza:
Most komolyan ilyet miért kell megkérdezni? Te nem látod, hogy nagy, méghozzá nem is kicsit nagy.
14/27 anonim válasza:
Nagy hát.
A felülésektől nem lesz kisebb a hasad, ezt most mondom. Fuss és diétázz, ne csak nagyjából hanem rendesen.
15/27 anonim válasza:
Nem lehet, hogy terhes vagy, csak nem vetted észre? hát nem tudom de elég durva...
16/27 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes :(:( azon gondolkodtam hogy nem puffadás vagy ilyesmi? tele érzem magam meg kemény
2012. máj. 12. 15:57
17/27 anonim válasza:
a beleid nagyok illetve tele vannak
18/27 anonim válasza:
Hogyha puffadást is érzel akkor nem ártana megnézetni egy orvossal, de tényleg... Mert lehet,hogy egészségügyi probléma! Szerintem mindenképp menj el!
19/27 anonim válasza:
És mennyit futsz? És hogyan? Futástól sem fog csak úgy lazán lemenni, jóval többet kell futni az eredményességhez, mint amennyi kényelmes, és önmagában a futás nem lesz elég. Heti 4 alkalommal minimum edzened kellene szerintem (hétfő-kedd, csütörtök-péntek). Azt is odafigyelve magadra, mert ilyen súlynál arra is nagyobb az esély, hogy kicsinálod magad.
20/27 anonim válasza:
Ja és a diétát meg hanyagold szerintem. Nehéz azt úgy eltalálni, hogy neked is jó legyen. Sportot azt egy kicsit könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!