Nagy a hasam? (kép)
A fiúk az iskolában most elkezdtek 'kocának' és 'pocaknak' hívni, mert hogy nagy a hasam, és hájas vagyok. 155 cm és 42 kg vagyok, 14 éves, és a lányok mindig nyugtatgatnak, hogy tök vékony vagyok, meg hogy ők hülyék.. de sosem szoktam ilyeneken kiakadni, de ez már fájt. Mert ettől az egytől sosem féltem, hogy valaha kövér lehetek.. Mégis? :/
Szerintetek? (Bocsi a rossz képminőségért)
Jézus, dehogy nagy a hasad,155 centivel és 42 kilóval pedig egyáltalán nem vagy kövér, vékony vagy.
Ne foglalkozz velük, ilyen korban mindenkit mindenért csúfolnak
Olyan unalmasak ezek a "műbalhék" a kislányoktól! Nyilván van szemed és látod mekkora a hasad! Azért, hogy mutogathasd magad és kapj némi dicséretet nem ide kellene jönnöd!
Vagy esetleg menj ki a számítógép helyett futni 1-2 kört a szabad levegőn és civilizálódj!
csinos vagy
engedd el a füled mellett amit mondanak
biztos tetszel nekik, azért mondják
vagy irigyek
nekem is ekkora hasam van és nem érzem magam se kocának se semmi hasonlónak xdxd
Szerintem nincs veled probléma pont ezért kellett valamit kitalálni rád:) Szard le engem is csúfoltak általánosban,aztán bekerültem középiskolába akkor meg furcsa volt hogy tetszem a pasiknak,mikor egész általánosban piszkáltak :)) El se hittem,és sajnos egy életre megmarad az emberben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!