Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagy a hasam? (kép)

Nagy a hasam? (kép)

Figyelt kérdés

A fiúk az iskolában most elkezdtek 'kocának' és 'pocaknak' hívni, mert hogy nagy a hasam, és hájas vagyok. 155 cm és 42 kg vagyok, 14 éves, és a lányok mindig nyugtatgatnak, hogy tök vékony vagyok, meg hogy ők hülyék.. de sosem szoktam ilyeneken kiakadni, de ez már fájt. Mert ettől az egytől sosem féltem, hogy valaha kövér lehetek.. Mégis? :/

Szerintetek? (Bocsi a rossz képminőségért)

[link]

2012. máj. 5. 13:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Jézus, dehogy nagy a hasad,155 centivel és 42 kilóval pedig egyáltalán nem vagy kövér, vékony vagy.

Ne foglalkozz velük, ilyen korban mindenkit mindenért csúfolnak

2012. máj. 5. 13:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj velük látják,hogy idegesít téged ezért cikiznek.Nem vagy kövér.
2012. máj. 5. 13:28
 3/17 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam.:) köszönöm! :)
2012. máj. 5. 13:34
 4/17 anonim ***** válasza:
Dehogy nagy a hasad... Az osztályomba jár egy lány, na annak nagy a hasa kb. mint egy bálna. Szerintem ő 6szor akkora mint te. Nyomorékokkal meg nem érdemes foglalkozni.
2012. máj. 5. 14:33
 5/17 anonim ***** válasza:
Nincs nagy hasad nyugi, sőt egész lapos, nem tudom mire fel piszkálnak ezzel ha semmi realitása nincs, de ne vedd fel az a lényeg:D
2012. máj. 5. 14:44
 6/17 anonim ***** válasza:
Azért cikiznek mert tetszel nekik :) Meg azért, mert látják, hogy idegesít téged. Nagyon jó alakod van, ne foglalkozz velük... Biztos vagyok benne, hogy az osztályodban a többi lány ennél husisabb
2012. máj. 5. 15:24
 7/17 anonim ***** válasza:
33%

Olyan unalmasak ezek a "műbalhék" a kislányoktól! Nyilván van szemed és látod mekkora a hasad! Azért, hogy mutogathasd magad és kapj némi dicséretet nem ide kellene jönnöd!

Vagy esetleg menj ki a számítógép helyett futni 1-2 kört a szabad levegőn és civilizálódj!

2012. máj. 5. 16:40
 8/17 anonim ***** válasza:

csinos vagy

engedd el a füled mellett amit mondanak

biztos tetszel nekik, azért mondják

vagy irigyek

2012. máj. 5. 16:43
 9/17 anonim ***** válasza:
47%

nekem is ekkora hasam van és nem érzem magam se kocának se semmi hasonlónak xdxd

Szerintem nincs veled probléma pont ezért kellett valamit kitalálni rád:) Szard le engem is csúfoltak általánosban,aztán bekerültem középiskolába akkor meg furcsa volt hogy tetszem a pasiknak,mikor egész általánosban piszkáltak :)) El se hittem,és sajnos egy életre megmarad az emberben:)

2012. máj. 5. 17:02
 10/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.:)
2012. máj. 5. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!