Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagy a hasam? (kép)

Nagy a hasam? (kép)

Figyelt kérdés

A fiúk az iskolában most elkezdtek 'kocának' és 'pocaknak' hívni, mert hogy nagy a hasam, és hájas vagyok. 155 cm és 42 kg vagyok, 14 éves, és a lányok mindig nyugtatgatnak, hogy tök vékony vagyok, meg hogy ők hülyék.. de sosem szoktam ilyeneken kiakadni, de ez már fájt. Mert ettől az egytől sosem féltem, hogy valaha kövér lehetek.. Mégis? :/

Szerintetek? (Bocsi a rossz képminőségért)

[link]

2012. máj. 5. 13:20
1 2
 11/17 anonim válasza:

Jesszus, dehogy vagy kövér. Jó az alakod. Én is örülnék, ha csak 42 kiló lennék.

156cm vagyok, ehhez 48kg (általában 50 szoktam lenni, nem fogyókúrázom!)

Ilyen számoknál mindig úgy érzem, hogy lenne mit leadnom :(

19/L

2012. máj. 5. 20:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Annyi betegelméjű tini kövérezi le a normál vagy vékony csajokat, hogy valami hihetetlen. Velem is ez volt. 1 deka feleslegem nem volt és leteheneztek. Érti a franc, hogy miért.
2012. máj. 5. 21:26
 13/17 majomajom ***** válasza:
en meg 155 cm vagyok 45 kg :D és eléggé vékony vagyok majdnem a legvékonyabb az osztályomban. és a hasam is lapos.
2012. máj. 6. 09:32
 14/17 A kérdező kommentje:

akkor tényleg megnyugodtam..:/ rossz hatással van rájuk ez a kor.:D

köszi a válaszokat.:D

2012. máj. 7. 16:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem tök szexi a hasad, és még ha nagyobb lenne, akkor is szexi lenne :) De ez kifejezetten kicsi has.
2012. máj. 8. 02:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Akinek ez nagy has, az nézegessen csontvázat. Tökéletes alakod van.
2012. máj. 8. 07:11
 17/17 A kérdező kommentje:

utolsót adom, csontokkal pedig kutyák szoktak játszatni.:)

köszönöm a válaszokat.:)

2012. máj. 8. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!