Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi lett a sok Ilcsis eladóval...

Mi lett a sok Ilcsis eladóval a vaterán?

Figyelt kérdés
Ma nézegettem és nincs csak 2 termék (pont az ami nekem nem kell), régebben rengetegen árulták, mi lett velük?
2012. máj. 12. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de a régi munkahelyemen én hoztam be külföldről az Ilcsinek pár alapanyagot, mindegyik ADR áru volt (az ADR annyit tesz, hogy veszélyes áru, pl. maró, tűzveszélyes stb...) nemtom akkor mennyire bio meg természetes az Ilcsi...
2012. máj. 15. 09:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Jaj istenem....gondolom a veszélyes áru az a kálium-hidroxid (kálilúg) volt pl. ami a szappanokhoz kell, vagy a tartósítószerek (szalicil, kálium-szorbát)...ami mind maró, veszélyes tömény mennyiségben, mint minden más anyag. -.-
2012. jún. 18. 08:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgy láttam régebben, az Ilcsi felszólította ezeket az eladókat, hogy nem árulhatják a termékeiket ezeken az oldalokon, mert csak kozmetikákban lehetne kapni termékeiket, így kéz alól nem... Lehet a Teszvesz, Vatera ezért nem engedi többé ezeket a hirdetéseket.
2012. júl. 9. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!