Vaterán hogy lehet felvenni a kapcsolatot egy eladóval?
Figyelt kérdés
Szóval ma rendeltem először és az eladó már küldött nekem levelet.Kérte a címemet meg minden.De én azt nem tudom hogy a vatera.hu-n lehet-e az eladónak üzenni.Az eladó küldött egy e-mail-t és láttam a levélben a vatera logót.
Én csak válaszoltam neki és leírtam amit kért.Az e-mail címére írtam egy üzenetet.Ez most helyes volt?
2012. ápr. 3. 18:46
1/3 anonim válasza:
Szerintem így elvileg jó.
Vaterán az eladóval A kérdezzen az eladótól szövegre kattintva lehet (a termék adatlapján) felvenni a kapcsolatot vagy vásárlás után amikor a Vatera elküldi emailben az eladó elérhetőségeit (emailcím, telefonszám).
2/3 A kérdező kommentje:
De én tényleg úgy írtam neki hogy az ő levelében benne volt e-mail címe és én arra küldtem levelet.
2012. ápr. 3. 20:59
3/3 ChrisM válasza:
Ha már megvetted a vaterán a cuccot, akkor természetesen emailezhetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!